8.4.2011

Testipostaus kuusi.

Kokeillaan taas jotain uutta tässä uudessa editorissa. :) Nyt klikkaan "Tasaus" -namikkaa... Jep. Kuvat edelleen keskellä. Nyt kokeilen poista muotoilu-namikkaa. Ei vaikutusta. Kuten epäilinkin, tasaus, keskelle jne. koskee vain tekstiä.

 Näinköhän tämä nyt sitten oletusarvoisesti iskee kuvat aina keskelle? Olen tykännyt omassa blogimallissani siitä, että kuvat on saanut aseteltua ns. vasen tasan.

 Näissä Bloggereissahan on ilmeisestikin useita blogikohtaisia, ns. omia asetuksia. Näinköhän tässä nykyisessä blogimallissani on sitten vain tämä kuvien keskelle -asettelumahdollisuus?

Mahdanko oppia katsomaan omaa blogiani näillä asetteluilla jatkossa? Miten lukijat? ;) No, kai tähän oppii, parempi tämä nyt on  kuin se sillisalaatti, jonka parissa murehdin vielä viikko sitten.

Miten on, lukeeko näitä testipostauksia kukaan? ;) Äänestys; pidetäänkö Hulan kuva ylhäällä, vai pidittekö enemmän simppelistä valkopohjaisesta otsikkoruudusta?


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kenzo! Mene tekstieditoriin. Klikkaa yhden kerran lisäämääsi kuvaa. Kuvan yläpuolelle ilmestyy vaaleansininen palkki, jossa on kuvan muokkausvaihtoehtoja: koko, asettelu (vasen/keskellä/oikea), lisää kuvateksti...

Anita kirjoitti...

Kiitos, nyt tulee vinkkiä solkenaan! ;) Sain Kirsiltä säpoonkin jo ohjeita! Kiitos!!!

Anu kirjoitti...

Tuo kuva ylhäällä on minusta kiva! Myös mun blogissa kuvat menee keskelle, se on sen käyttämäni pohjan asetuksissa :)