18.6.2010

Tervetuloa Hakunilan urheilupuistoon lenkille!

Näin iloisissa tunnelmissa Hakunila toivottaa koiran kanssa lenkkeilevät nauttimaan luonnosta.


Tämä oli ensimmäinen kyltti, joka oli meitä vastassa 3,6 kilometrin ulkoilureitin hevoshaan puoleisessa päässä. Odota ensin pitkä talvi, että pääset ulkoilemaan reitille ja kas -se ei enää käy edes kesäisinkään!


Noin puolivälissä reittiä oli seuraava kyltti. Olisiko ollut ulkoilutoimen johtaja, joka loihe lausui, että "kaupungilla ei ole resursseja korjata kakkoja reiteiltä". Herää kysymys, onko heillä resursseja vahtia koirien kanssa reitillä käveleviä kieltomerkkien tultua? Keskustelin reitin varrella mm. rouvan kanssa, joka on useita vuosia kävellyt ulkoilutien PÄIVITTÄIN, eikä hän ole kertaakaan nähnyt kikkareen kikkaretta reitillä.


Tämä kyltti oli 3,6 km reitin toisessa "alkupäässä".
Samainen johtaja oli sitä mieltä, että "koiran kanssa voi lenkkeillä koirapuistossa". Hmm. Mitäpä jos minä ehdottaisin, että hän voisi lenkkeillä työhuoneessaan ikkuna auki?


Tämä ukaasi on varsinaisen Hakunilan urheilustadionin viereisessä pylväässä. Kuvaamatta jäi itse stadionin seinässä oleva kyltti, siinäkin sellainen varmuudeksi on. Turha siis opettaa hakunilalaiselle koiralle keihäänheittoa saati kolmiloikkaa, koska stadionille ko. taitoja on turha mennä harjoittamaan.


Alueelta ulos kävellessä oli varmuudeksi vielä yksi kyltti.


Siispä tervetuloa Hakunilaan koiran kanssa lenkille! Tosin koiran kanssa sopii kävellä ympyrää koirapuistossa ja viedä sitten sesse kotiin ja jatkaa yksin taaperrusta ulkoilureitillä.
Lenkkimme kesti tänään 2 tuntia ja 3,6 kilometrin kävelyllämme "kielletyllä tiellä" tapasin 3 (kolme) vastaantulijaa. Heistä yksi oli sauvakävelijä, joka pysähtyi ihailemaan koiriani; "eihän ne edes välitä minun kävelysauvoistani", toinen oli koirallinen rouva, joka kertoi kokevansa itsensä loukatuksi, koska ei mukamas saa kävellä koiransa kanssa luonnon helmassa. Kolmas oli sauvakävelevä herra, joka hänkin pysähtyi sympatiseeraamaan joukkiotani ja totesi myös, ettei ole koskaan nähnyt ulkoilutiellä kakan kakkaa.
Ulkoilutoimen johtajan mielestä kun reitillä lojuvat kakat olivat syynä koirakieltomerkkien asentamiseen.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Jumalsesson mul nousi heti niskakarvat pystyyn noiden helvatun kylttien kanssa. Toivottavasti joku pätkiin ne alas sieltä. Vantaalla on joku ulkoilureitti-idiootti päässy valtaan, joka kuvittelee olevansa fiksu.

Mr. Maxwin