4.6.2010

Ehdollistumisia eri ruokatarvikkeisiin

Täytyy ihan kuvien kanssa hämmästellä koirieni äärimmäisen tarkkaa kuuloaistia.


Hula erottaa Flora-rasian avaamisen äänen kaukaa olohuoneesta ja tepastaa paikalle toiveikkaana. Koiristani vain Hula on joskus saanut säälisipaisun margariinia huuleen (jäänne sen hämähäkkiajoilta) ja todellakin on vulgaaristi tassut keittiön pöydällä kun tämä rasia avataan.


Lelu saa päivittäiset epilepsialääkkeensä HK:n maksamakkaran sisällä. Ja kun on lääkkeenannon aika, VAIN Lelu on asemissa. Hämmästyttävää? Kyllä, minustakin!


Flora-margariinilla ja Creme Bonjour -valkosipulilla täytyy olla hyvin erilaiset rasiaäänet. Kun tästä rasiasta kaapii leivälle viimeiset sipaisut, paikalle juoksee Hupi! Hupi on erikoistunut nuolemaan rasiat putipuhtaiksi ja tulee paikalle silloin, kun loppukaavinta alkaa. Rasia annetaan hänelle suuhun ja ennen kuin ehdit kissaa sanoa, on Hupi nuolemassa olohuoneen pedillä aarrettaan.


Tämä on keittiön pöydällä sijaitseva Frolic-astia. Sen päällä on lautanen, missä on mm. Lelun lääkkeitä. Vaikka yritän k u i n k a varovasti raottaa kantta ja välttää kilinöitä ja kolinoita säntää nyt KOKO lauma paikalle! Ne tietävät hyvin tarkkaan, että kun Frolic-astia äännähtää, saa ihan jokainen sieltä snäksin suuhunsa. Ihan turha yrittää hipihiljaa antaa yhdelle paikalle eksyneelle Frolicia, kun neljä muuta ovat kärkkymässä alta nanosekunnin.

Jos on hajuaisti koirilla tarkka, niin on kyllä kuuloaistikin!

Ei kommentteja: