11.10.2009

Palautetta!


Kommenttiosio blogissani on usein tyhjää täynnä, mutta sähköposti sensijaan laulaa kivasti! Onpa äidytty kehumaan kuviani ja jopa toivomaan niitä lisää! HiAnoa, ottaen huomioon, että kamerani on pokkarisellainen ja mallikin on varmaan ainakin 5 vuotta vanha. Sehän on jo nykyteknologialla yhtäkuin ~25 vuotta.

Parasta antia oli hiljan TÄMÄ kommentti, jonka tähän anonyymisti postaan suoraan spostistani:

"Senpä takia olen tekstejäsi lukenut, koska mielestäni kirjoitat ajatuksia nostattavasti." TÄHÄN juuri pyrinkin ja haluan kaikkien RESULTTIEN ja lapsien menestyksien hehkutuksen lomaan kirjaillakin; ajatuksia jotka ehkä herättävät uusia sellaisia ja osoittavat eri harmaan sävyjä mustan ja valkoisen välissä!
Kiitos siis Sinulle palautteestasi! :)

Ihan simppelisti pykäsin tuon laskurinkin tuohon, kun ajattelin, että kirjoitanko suotta enkuksi, no en, kun 41:stä maasta on eksytty blogiani pläräämään. Ilolla olen myös huomannut, että sangen varteenotettavat juoksuharrastajatkin ovat tänne löytäneet, itse kun edustan kuitenkin kukkahattuosastoa, mitä nopeisiin lihassyihin tulee.

Hauskaa, että olette kaikki löytäneet tänne ja diggailette -ainakin salaa- Tiim Kentsiksen pojista! -Ja emäntänsä jaaritteluista. Ja jollette usko Team Kenzongoksen katu-uskottavuuteen, on varmuudeksi kuvassa Virin tattoo, jota hän mieluusti esittelee Juuri Tällaisissa Tilanteissa!

Ei kommentteja: