4.10.2009

HVK Team Race Tuomarinkartanolla eilen - Whippet owners took a race!


Meniköhän se jotenkin niin, että Kartanon maastojen jälkeen kukkahattuilijat ihastelivat taas lukuisia mielettömiä kuvia heidän koiristaan ja tuumivat; "koirilla on ainakin kivaa". (vaikkei voitettukaan). Saattoipi siihen sitten yleensä kisojen keulapaikkoja pitävien koirien omistajat tuumailla, notta millainen rasite juoksu todellisuudessa koiralle on ja kuinka heitä tympäisi lukea kukkahattujen hymistelyä "kivasta". Joku sitten ehdotti ensin varmaan puolileikillään "mee itte juoksemaan". Ja ennen kuin kukaan ehti kissaa sanoa, oli Kukkahattujoukkue valmis. Itsensä alttiiksi panivat: Kirkkonummen Kunkku Jukka Laiho, Oravikosken Ohjus Anne Saastamoinen, Espoon Enkeli Minna Ruotsalo, Kouvolan Kirittäjä Merja Lautala, Kouvolan Kiitäjä Riitta Torri ja Tampion Tykki Anne Jokisalo. Idea kuulosti niin hyvältä, että kilautin oitis sekä Maikkariin että Neloselle, mutta kumpainenkin yhtiö koki Matti Vanhasen kuvaamisen tärkeämmäksi.

Juoksu oli ihan huikeata seurattavaa. Joukkue oli sonnustautunut näyttäviin kisa-asusteisiin jotka olivat sävysävyyn manttelin värien kanssa. Koska koirillakin on kerran koppapakko, oli Oravikosken Ohjus varustautunut aidolla tuohikopalla jota hän sitkeästi kantoi maaliin asti, vaikka koppa varmasti haittasi suoritusta.

Kisan voitti maalilinjalta startannut Jukka Laiho. Onnittelut HVK:n uudelle Kukkahattumestarille. Ja jos oman mielipiteen tässä tungen vielä mukaan, niin kyllä kukkahattuilulle on ja on oltava sijansa koiraharrastuksessa. Tietysti jos omistaisin jonkun SuperRunner Not Just Fast But Fastest -nimisen koiran, niin voisihan sitä sitten minullakin mennä kisassa vähän naama irveeseen jos vasta toisia oltaisiin?


Whippet owners in Finland discussed about their dogs races and when someone said that "Whippets enjoy running very much" someone asked "how do you know that"? And continued "make a run of yourself, then you know how strenuous running is". First it was a joke but after a while Whippet owners had their own running team! After HVK Team Race ended yesterday these six partisipants really ran after a lure where was also few (empty) beer cans tied to it! Congratulations to new champion Jukka Laiho!

I tried to call few TV-companies to film all to TV but because our prime minister is more interesting at the moment, all TV-cameras went to shoot him.

Ottamiani kuvia/videopätkiä täällä. Pictures/videoclips from this hilarious event here.


1 kommentti:

Sari kirjoitti...

Joo naamalihaksiin oikein sattuu, kun on oikein urakalla jouduttu naamaa vääntää, kun ei oikein ykkössijat ole meille osuneet :/