23.7.2009

Taas retkeiltiin poikain kanssa.

Kävimme jälleen rentoutumassa luonnonhelmassa. Alkumatkasta ei paljoa kuvattavaa tullut eteen, tosin olisin voinut vaivihkaa kuvata eteemme osuneita erilaisia juoksutyylejä. 3,6 kilometrin mittainen sporttailupätkä kun tuntuu olevan nimenomaan lenkkeilijöiden suosiossa.
Kun timmi naishenkilö tuli meitä jo toisen kerran vastaan, oli pakko kysyä; "oletko sä jo toisella kierroksella", johon daami; "ei, mä vähän oikaisin". Johon minä; "no mä jo ajattelin". Vaan siihen rouva loihe lausui; "tosin juoksen maratoneja". 3,6 kilometrin mittainen pätkä on hänelle sitten varmaan ihan pala kakkua, piece of cake.

Hauskin juoksutyyli oli nuorella neidolla, jolla oli noin 7 numeroa liian isot verkkarit jalassaan. Hän pompsahteli varsin pystyssä juostessaan, jalat tuntuivat liikkuvan enemmänkin ylös-alas, kuin eteen.
Seuraavaksi vastaan tuli nainen, josta en ole ihan varma juoksiko vai kävelikö hän. Kuitenkin kädet viuhuivat sivusuunnassa vinhaa tahtia tuoden mieleeni assosiaation taannoisesta kesätyöstäni leipomossa ja sieltä karjalanpiirakoiden rypytys -liukuhihnalta!


Tällaiseen näkyyn voi törmätä ohittaessa laukkasuoraa. Nuoria ratsastuskoulussa.


Heinä heilimöi. Tosin kyseessä on viljalajike, jota kaupunkilaisena en tunnista. Huom. emme menneet ryskäämään ruoan päälle, joten tältä pellolta lähtenee aikanaan materiaalia esim. Rehu-Raisiolle!


Sen sijaan pysähdyimme tutuksi tulleelle jalkapallokentälle ja siellä alati lapselliset ja leikkiin taipuvaiset Hupi ja Luxi aloittivat pystypainin.


Näinkin lystikkäitä ilmeitä nähtiin.


Aijai Luxia. Tästä Seppo Mäkelä tuomitsisi äkkiä kaksiminuuttisen; selvä ryntäys!


Suhruinen Hulan laukkakuva, pakko kuitenkin laittaa se tähän, koska tuoreessa muistissa on vielä erään henkilön lausahdus; "Ylikulmautuneet näyttelykoirat eivät pysty laukkaamaan". Olen varma, että jos hän näkisi tämän kuvan kuulisimme hyvän selityksen, esim. "Tuohan on kuvamanipulaatio. Olet photoshopannut sen takajalat. Todellisuudessa se seisoi vain paikallaan ja söi ruohoa. Raukka."


Hula bongaa kentältä aina kaikki mehupurkit ja pistää niiden kanssa leikiksi.


Luxi nappisilmä se siinä.


Myös tällaiseen näkyyn voi törmätä Hevoshaantiellä ikkunasta ulos katsellessa.

1 kommentti:

Marina kirjoitti...

""Tuohan on kuvamanipulaatio. Olet photoshopannut sen takajalat. Todellisuudessa se seisoi vain paikallaan ja söi ruohoa. Raukka.""

Putosin tuolilta, kiitti vaan.

:D