31.1.2009

Pantakuume!


Usein näin keväisin ihmisiin iskee erilaisia "kuumeita". Yhdelle autokuume, toiselle pentukuume ja allekirjoittaneelle pantakuume! Ai mikä kevät? Ulkona oli tänä aamuna -18,5 astetta, mutta eilen iltasella ajellessa eläinlääkäriin VALON roimasti lisääntynyt määrä kyllä pisti silmään ja kielii enteilevästä keväästä! Kotiin tullessa oli VIELÄKIN valoisaa ja kello oli "sentään" jo reilusti yli viiden!

Olen seuraillut mielenkiinnolla netistä pantavalmistajien yhä enenevää tekijäkaartia sekä laajoja mallistoja. Aikaisemmin tällaiset fleecepannat eivät niin meikäläiseen kolahtaneet, koska pannoissa tyypillisesti esiintynyt "sohvakuosi" ei iskenyt. Isäni kotona -kuten äitinikin- on antiikkisia sohvia, joiden päällys tuo mieleen lukuisat pannat ja päinvastoin. Ei siis sohvakuosia meikäläisen koirille, NOT!

Eräällä foorumilla lukuisat valmistajat esittelevät innolla uutuuksiaan. Foorumilla päivittyvät liki reaaliajassa, kotisivujen laahatessa usein pahasti perässä. Melkoinen määrä malleja on surffattu läpi, "parhaimpien" ketjujen ollessa liki ~150-sivuisia!

Iskin sitten silmäni kuosiin jos toiseenkin ja poikani saivat tammikuun kuluessa uudet pannat. Lelu tosin jäi ilman, ihan tarkoituksella, koska hänen käytössään on sangen kelpo nahkainen "pikapanta" joka tuo vielä hihnaankin lisäpituutta. Mutta eihän sitä tiedä, josko Lelullekin löytyisi oma pantansa, kunhan ensin tutkaillaan sopivaa ja mietitään värejä ja kuoseja.

Jokainen hankkimani panta on siis niin värien kuin kuosinsakin perusteella jotenkin puhutellut ja kun olen nähnyt sopivan yhdistelmän, minulle on heti tullut "joku pojistani mieleen".

Tässäpä nämä nyt ovat, nopeasti puettavat, kauniit ja värikkäät pantsulit!
Ylimpänä Virin vaaleanpunasävyinen "retro" kukkapanta, sen vieressä oikealla Hulan limepanta, vasemmalla alhaalla Luxin "luxushenkinen" eläinkuosipanta ja alimpana oikealla Hupin värikäs orvokkipanta!



Ei kommentteja: