17.1.2009

Uusia pantoja - new collars!

Kenzolassa ollaan viimeaikoina innostuttu tilaamaan uusia pantoja netin ihmeellisestä maailmasta. Olen ollut sen verran paljon juoksuttamassa nyt poikiani, että tällaiset ns. pikapannat ovat olleet tarpeen. Valjaisiin ja nahkapantojen solkiin mm. kun voi jäädä vaikka hamppulit kiinni..



Ornamenttipannat ei ole niin mun juttu, mutta persoonalliset värit ja kuosit sitäkin enemmän. Niinpä Luxille tilattiin Designdogin BCNR-mallistosta kissapanta kimalteella -sopiihan nyt juuri Luxille luxuskin! ;) Hula sai samaiselta valmistajalta ihanan limepannan, missä fleece ja pallokuosinen koristenauha ovat kuin samalta tehtaan hihnalta.



Virille ja Hupille on suunnitteilla vielä jotain ekstraa, kunhan saan sopivat nauha- ja fleecevaihtoehdot rimmaamaan. Hupi kun tarvitsee ehdottomasti väriä ja lapsekasta vekkuliutta pantaansa ynnä Viri tyylikästä värien harmoniaa!

Ai miksei Lelulla ole fleecepantaa? Lelulla on oma hieno nahkainen "pikapanta", jota on paranneltu ja korjattukin suutarilla jo kahteen kertaan ja aina 20 euron edestä. ;)

I´ve made some collar shopping lately. I am totally in love in Designdog-collars which are very well made and has enormous amount of different patterns to choose and mix. Here you can see proud owners of Designdog fleece collars; Hula and Luxi who has both just received theirs! Viri and Hupi are still on "waiting list" waiting their mom to find patterns which suite to them!


Ei kommentteja: