17.1.2009

Emeritus Experience Dominija, Eppu, 9 kuukautta!


Eppu, eli Emeritus Experience Dominija (Ch Carry On Ramblin´Man x Ch Boxing Helena´s Coral Gem) täytti 9 kuukautta 15.1.! Onnittelut juniori-iän saavuttamisesta. Julkaisen tässä Jaanalta (Epun omistaja) saamani kivan kirjeen Epusta:


Hajuherne eli Eppu on kovin iso, reipas ja ihana. Ja kovapäinen pikku-Elvis.
Mittasin Epun ehkä noin kaksi viikkoa sitten, ja sain rullamitalla aika tiukan 51cm. Painoa Epulla on n. 14-15 kg. 55-senttinen takki on sille aika tiukka, eli pituutta löytyy. 35-senttinen panta menee just ja just kaulaan että ei se auta kun ostaa isompaa vermettä kun Pessi-veikka on niin pieni…
Hirveän reipas poika on mutta murkkuilee aika paljon. Tehnyt nyt jopa tihutöitä mitä ei pienenä tehnyt.. Tuota kauan himoitsemaani Marilyn-lehtitelinettä karsinut aika railakkaasti! Vetää hihnassa kun hevonen, argh. Sileellä pätkittäin nopeampi kuin Pessi. Leikkisä ja touhukas kaveri, oikea mamman mussukka, kaikesta huolimatta. Tosi herkkä myös, loukkaantuu jos korottaa ääntä ja sitten tulee naamalle SE ilme...

Kova poika hoitamaan toisia koiria. Ja akvaariokaloja koettaa metsästää, tuijottaa ja lipistelee pitkät ajat lasia kun platyt on niin uteliaita että heti lasissa parveilevat. Ja kanit, Eppukin sai oman pupun jouluna, saa tuta kamalan touhukkaan Epun hellää hoitoa. Se putsaa korvat, naaman ja pyllyn aina kun on mahdollisuus.

Sellainen paketti tuo Liettuan lahja on. Kovasti näyttelyitä odotan. Ollaan vähän seuraamista, perusasentoa ja odottamista treenattu. Ja agilityesteitäkin kokeiltu, mm. putkea ja pussia, puomia varovasti ja pujottelua kaverin omilla esteillä. Tuskin kisataan mitään mutta harrastaminen on mukavaa. Jokaisen koiran kanssa olen agikurssit käynyt, ihan vaan yhdessäolon ja kontaktin vuoksi.
Eppu lähettää kovasti Hyttyselle pusuja ja Pirrelle kans! Terveisin Jaana ja Eppu, Monks ja Peppe.


Kiitos ihanasta kirjeestä ja kuvasta! Kaikkea Hyvää ja Onnea tulevaan!


Anita ja ylpeä Hula-isi :)

Ei kommentteja: