7.7.2019

Kesämenoa Kenzolassa!

Kämppis se olla pläjähti taas viikoiksi Thaimaahan. 
Meikäläinen sillä aikaa aktivoitui mm. löytämään ratkaisua rattinarinaan (kyllä, Peugeotin ratti narisee...) sekä opettelemaan lauman jättämistä kotiin keskenään. Ryskäsin menemään myös asuntomme ulkovarastossa ja pistin sen järjestykseen - nyt siellä pystyy kääntymään!

Ja jottei nyt kukaan luulisi, että eivätkö MUKA nelijalkaiset ole kuunaan olleet keskenään, niin toki, mutta aina nuo veijarit keksii yhdessä ilmanvaihteluiden kanssa, että "just nyt on uusi tilanne".

Kun kissa on poissa, hiiret hyppivät pöydillä. Samui kehitti loikkataiteen tappiin ja onnistui imuroimaan pöydät, tasot ja hyllyt!
Niiltä lähti niin tomaatit, punasipulit kuin perunatkin tarkempaan lattiasyyniin ja silputtaviksi. Astmasuihkeet rei'itettiin ja valkosipulin kynnet kuorittiin ja revittiinpä kivienpoistosettikin lattialle!!! Kolme neulaa oli hermostuskäyrää nostattavasti kadoksissa tullessani kerhohuoneen juoksumattotreeneistä hiki päässä jo valmiiksi!!! Kaksi löytyi heti mutta se kolmas neula ei ensin sitten millään!!! Olin jo viittä vaille soittamassa Evidensian päivystykseen samalla kun tutkin Samuin kidankin kitarisoja myöden! Onneksi vihdoin äkkäsin neulan vasten harmaata lattiaa. Hitskokkia taas kokorahan edestä á la Samui - se saari, jossa piti keskittyä joogaamiseen ja hiljaisuuden retriitteihin...

Meikkaamaankin alkoi! 
Eteisen ERITTÄIN korkealta pöydältä lähti sitten meikkipussukkakin Samuin tarkempaan syyniin. Sieltä meni riksraksvain huulipunat ja -kiillot, meikkivoiteet ja silmätipat (!!) ja Samuin kyynärvarret (sekä matot!!) olivat täynnään pinkkejä ja rasvaisia läikkiä. Onneksi on Fairy. Ainoa, muuten, jossa ei ollut meikkitahroja lainkaan, oli aina sivistynyt ja sofistikoitunut Bali!

Meno on ollut ajoittain aika kreisiä. 
Huomaan, ettei yksinoloa ole oikein harjoiteltu - siinä määrin, missä sitä olisi pitänyt harjoitella. Varsinkin ovesta ramppaaminen edestakaisin aikaansai Samuissa villeyttä kaikkia eri pöytätasoja ja niissä olevia tavaroita kohtaan ja siinä missä Samui villiintyi, Maui huolestui. Liikkis.

Keittiön pöydille muuttikin kokonainen kattila- ja vuoka-arsenaali, ja pomppiminen tasoille taukosi niiden avulla!

Olemme me käyneet myös Kartanolla hieman juoksaisemassa ja treenailemassa. 
Kuntoa ja vieheintoa on yritetty ylläpitää sekä Samuin että Mauin kanssa. Olemme ehtineet kokeilla Samuin kanssa käsiviehevedot innokkaina ja olla Mauin kanssa mukana useammissa koelähdöissä. Kolmen viikon aikana saimme lenkkipoluilla aikaiseksi 135 km ja taloyhtiön juoksumatolla ehdin käydä seitsemästi puuskuttamassa.

Pojat myös juhlivat kanssani juhannusta taloyhtiön grillillä kuuden tunnin verran ja Mauin ja Samuin kanssa vedettiin kahdet kesäiset näyttelytreenitkin jossain välissä - kiitos Emmi ja Tino! Niin, ja naapurin Nonan kanssa järkättiin kahdet viehetreenit Maukalle läheisellä urheilukentällä. Intoa riitti ihailtavassa määrin sekä Maukalla että Nonalla, hyvä Maukka & iso kiitos naapuriin!

Kesäaika on ihan parasta, kun voi olla ja mennä ja tehdä mielen, kelin, autotilanteen, huvituksen ja ties minkä mukaan. Valoa ja virtaa on riittänyt!

Hakunilan ostarille on tullut miesten parturileikkauksiin erikoistunut kampaamo. 
Naisilla ei sinne ole asiaa. Paitsi. Pitihän allekirjoittaneen työntää päänsä kysyvästi heidän ovestaan, sillä oma kampaajani on lomalla. Josko sittenkin?
No kyllä vaan.
Hiukseni kun leikataan parturileikkauksella ( = koneella) niin kävinpä tässä klipsaisemassa pääni 12 euron hintaan! Suosittelen!

Mitäpä tässä muuta kuin aurinkoa, lenkkeilyä, mässytystä, huhkimista vuoroin juoksumaton kanssa ja vuoroin koirien kanssa - ainiin, muutama näytelmäkin, toki!
Whippet-Harrastajien erkkarissa viiletettiin pitkästä aikaa Balin kanssa, joka olikin kaikeksi huipuksi PU4 sekä Samuin kanssa, joka otti mairean ERI/2 SA -tuloksen isosta junnuluokasta.
Tänään näyteltiin Tuusulassa, Eeva Reskon kehässä, ja Samui oli ei enempää eikä vähempää kuin PU2 varasertin kera, hienoa Samppa & Emmi, you rock!


Kesä kiirii ja me sen mukana. Vielä on kesää kosolti jäljellä ja katsotaanpa mitä tuleman pitää!
Tässä vielä tuore törötyskuva kaksinkertaisesta varasertististä nimeltä Samui, ikää jo piirun vaille 1 vuosi!


Ei kommentteja: