19.6.2016

Erkkarista eriä ja yksi koopee.

Piipahdimme suomalaisessa kesäisessä ja sateisessa myrskysäässä Mustikkalan nurmilla pokkaamassa pari ERIä ja yhden koopeen. 
Vitsit että olikin lystiä, ihan pelkästään siksi, että matkaseura-Emmi suostui esittämään alati peruuttavan, kyykkäävän ja vinossa seisovan Hupin. Lisäksi neljä toinen toistaan kauniimpaa Puupillin peipiä suostui jälkeläisluokkaan arvosteltaviksi ja kassitettaviksi. Jarmo tosin lupasi, että kassit ovat nyt loppuneet.
Kahden kehän tulosten ottaminen ja kirjaaminen oli kyllä suoraan sanoen haastavaa. Pönötimme kehienvälihiihtämisen välissä hetken Balin kanssa kahdestaan ja saimme seuraavan arvion:
"3 years. A little stronger boy with correct head. Excellent ear set. Elegant long neck. Nice lines of body. Deep chest. Good fill of front. Very angulated front & behind. Well bent stifle. Typical and effortless mover from all directions, a little wide in front."

FI CH & JWW-14 Pendahr Fred Perry EXC/- in champion class

Emmi taiteili Hupin kanssa veteraanikehässä:
"Bigger size, still nice. Correct head and ear carriage. Nice lines of body. Well angulated front & behind. Well bent stifle. Very correct mover but needs a little more extension in front."

FI CH & FIJW-05 Twyborn Philadelphia EXC/- in veteran class

Lopuksi Hupi täräytti jälkeläisluokan törrölleen ja hävisi, ollen toinen koopeella. Upeat tyttöset olivat rivissä:

Vasemmalta C'mere Manhattan, Ch C'mere Milwaukee, Ch Jagodas Gingembre, Softouch Ebony Eyes ja Ch Twyborn Philadelphia.
"Very nice group. Very nice toplines. Nice heads. Excellent necks. Very well angulated. I like them very much".

Ja koska näytelmissä pitää olla huumoria, lupsakkuutta ja kevennystä niin tässä tulee kevennyskuva:

Äsmarket sanoo, että halpuutimme hintoja. Suomalainen erkkari sanoo, että huvitamme kuvaajaa. Lystikkyys kunniaan ja veteraanit nippuun!

Tämäkään erkkari ei olisi ollut mahdollinen ilman pitkämielisen ja kärsivällisen Hennin apua! Kiitos ja kumarrus Virin, Huiman ja Luxin kaitsemisesta. 

Lopuksi Hupin tyttärien tuloskimara:
Softouch Ebony Eyes ERI/4 SA 
C'mere Manhattan ERI/-
Ch C'mere Milwaukee ERI/4 SA
Ch Jagodas Gingembre ERI/SA

Ei kommentteja: