24.5.2016

Pendahr Fred Perry goes BOS!

Tulihan pyörehdettyä taas tutuilla Kartanon nurmilla - tämähän on aivan huippu ja suorastaan legendaarinen koirien näytelmä- ja virkistysalue. Kuka vaan tuomaroi, sinne. 
Matkaa on nykyasunnolta huikeat 15 km, joten aamukahdeksalta matkaan vain ja ykköspaikka kehän reunalta.

Balin biorytmit olivat vaihteeksi kohdillaan ja nuorimies esiintyi oikein edukseen. Oli hienoa voittaa urosten valioluokka, jossa kilpaili tänään peräti 9 urosta. Niin sitä pitää, Bali! WTG! Tai kuten eräs liettualainen sen sanoo; go to way!
Hauskin momentti koettiin palkintojenjaossa, kun kehäsihteeri tarjosi Cacib-ruusuketta. En ollut edes tietoinen, että kyseessä oli KV. Näin hyvin Kenzolassa "valmistaudutaan" kehiin.

Haluan ehdottomasti säilyttää rentouden meidän menossa ja tiedostan enemmän kuin hyvin, että eilisen eehoot ovat huomisen serttejä. Ja tämänpäiväiset luokkavoitot huomisen viidenneksi jäämisiä. Elämä on aaltoilua, kehät samoin. Ja juuri se tekee kaikesta niin mielenkiintoista. Kun ei koskaan tiedä. Älä siis stressaa. Ja kun et stressaa, ei koirakaan stressaa.

Oli myös enemmän kuin ihanaa osua niin monen kameraan, kuvia oli ruhtinaallisesti mistä valita ja valinnan vaikeushan siinä sitten tuli.
Koittakaa kestää.

Ch Pendahr Fred Perry (Khalibadh Vintermåne x Ch Pendahr P.O.S.H.)
© Jonna Kainulainen

 Matkalla urosten voittoon.
© Sinikka Morander

 BOB Whiptails Daring To Dream BOS Ch Pendahr Fred Perry
© Pirjo Muhonen

© Kirsi Aalto

© Kirsi Aalto

© Kirsi Aalto

Bali, Ch Pendahr Fred Perry BOS & Cacib at Helsinki INT 21.5.2016. Judge Christine Rossier, Switzerland:
"3 years. Excellent size. Compact. Excellent topline and tailset. Excellent underline, chest and proportions. Expressive head. Good ears. Excellent pigmentation. In movement strong and free. Very well presented."


Ei kommentteja: