5.10.2015

Balin tuloskimaraa - lauantaina myös Hupia!

Tähän alkuun se vakio - blogi laahaa perässä, juttuja uupuu, yritän jossain vaiheessa päästä takaisin rytmiin - ja sitten perään; nyt mennään kuitenkin Balin ja Hupin mukana viimeaikaisiin kehiin.
Meillä on Balin kanssa ollut oikein kiva näyttelyputki. Se alkoi 14.6.; sateisesta Salon kehästä josta tuli viimeinen, valioitumiseen oikeuttava sertti. Sittemmin putki on jatkunut näin:
15.8. Kotka PU4, 23.8. Heinola PU2, 12.9. Porvoo PU3 ja eilen Hämeenlinna RY PU3. 
Mukava rivi katsella. Pisteitäkin on kertynyt 80, mutta vielä meillä ei ole ollut onnea ilmestyä listoille. Olemme olleet pisteinemme aina "jälkijunassa".

© Sinikka Morander

Lauantaina Hämeenlinnan ryhmänäyttelyssä oli kuitenkin kahdellakin tapaa erityisen hieno näyttelypäivä. Ei siis vain omien koirien puolesta vaan Balin siskonkin puolesta. Nimittäin Pendahr Vanity Fair ampaisi aina ROPiksi asti (+ ollen vielä RYP4!!) ja nappasi viimeisen serttinsä; nyt myös Muusa on FI MVA! Bali ja Muusa ovat pentueen 2. ja 3. valioitunut, veli Fender valioitui ensimmäisenä ja Spooky-sisko on tulossa kovaa vauhtia perässä; vain yksi sertti puuttuu Spookyltakin. Melkoinen pentue!

Balin arvostelu meni näin:
"Hyvän kokoinen. Erinomaiset mittasuhteet. Hyvä luusto. Rodunomainen pää. Tummat silmät. Kevyet ruusukorvat. Erinomainen ylälinja. Erinomaisesti kulmautunut. Liikkuu rodunomaisesti."
ERI/2 SA PU3

© Sinikka Morander

Olin vihdoin MUISTANUT ilmoittaa myös Hupi-veteraanin mukaan. 
Tämä rentoreiska otti tapansa mukaan näyttelypäivän leppoisasti ja keskittyi olennaiseen; syömiseen. Koska ihmiset eivät tajunneet antaa hänelle kuin pieniä suupaloja otti hän ohjat omiin käsiinsä ja työnsi tuttavallisesti päänsä lattialla näkemäänsä, avoimena olleeseen kassiin. Sieltä hän muitta mutkitta kaivoi KORVAPUUSTIN ja nakersi sen parempiin suihin. Tässä ei oikein kissaa ehtinyt sanoa, niin taitavasti ja nopeasti Hupi suoritti operaation. Kiitos vain Marja-Riitta - meitä kaikkia taisi asia lähinnä naurattaa.

Hämeenlinnan tuomari, Kristin Kerem oli Virosta ja mittaili useita koiria. Vähän siinä ehdin "pelätä" mitä hän Hupin koko komeudesta kommentoisi, mutta arvostelu on "laittaisiko kehyksiin seinälle" -materiaalia:
"11-vuotias. Erinomaisessa kunnossa oleva uros, jonka ikää ei näe mistään. Tummat silmät. Hampaat parhaassa mahdollisessa kunnossa. Erinomainen rintakehän syvyys. Tasapainoisesti kulmautunut."
ERI/1 SA VSP-veteraani

Mitäpä tuohon enää lisäämään.

kuva: Emmi Merta by Huawei Honor6

ROP-veteraani Pipsqueak Gingernut ja VSP-veteraani Twyborn Philadelphia, Hupi. 


Isot kiitokset taas aina pirteälle, iloiselle, mukavalle, osaavalle ja oma-aloitteiselle matkaseuralle/assistentille, Emmille!


Ei kommentteja: