3.10.2013

Lokakuun värejä - lenkillä 1.10.2013

Lokakuussa peräti kolme puikkonokkaa juhlii synttäreitään Kenzolassa. Luxi täyttää seitsemän 5.10., Viri kymmenen 17.10. ja Hupi yhdeksän 26.10. (pojat odottavat runsaita synttäripostipaketteja!)
Tässä kuussa myös äitini juhlii 50-vuotissynttäreitään (älkää kysykö, miten se on mahdollista) lähtemällä Pariisiin! Un merveilleux voyage!

Pariisista Hakunilaan. 1326.2 kilometriä on nyt tälle vuotta katseltu hakunilalaisia maisemia - emme tule pääsemään viimevuotisiin yli 1900 kilometrin tuloksiin. Mutta ei huono tule tästäkään marssivuodesta kun ottaa huomioon, että pikkuinen Bali on ollut huhtikuusta asti hiukan rajoittamassa menoa.
Kameraa olen ulkoiluttanut myös entistä vähemmän - kuvia on kiva räpsiä, mutta niitä ei ole kovin kiva käsitellä (muokata kokoja, nimetä, terävöittää, allekirjoittaa...) eikä sitten siirtää kansiotolkulla koneella olevia "valmiita" kuvia 1geehen kello 23.30 illalla, kuten eilen tein. Hauskin hetki on tämän kaiken jälkeen: "Haluatko siirtää 84 kohdetta roskakoriin"?!

Jotain kaunista sentään harmaana lokakuun aamuna kortille tarttui:






Luonto on kaunis!

Lenkkistatistiikka: yllä lokakuisia tuokiokuvia 5,5 kilometrin edestä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita kuvia ja kiva juttu muutenkin. Tervetuloa huomenna!