28.5.2012

Huiman huima viikonloppu. Some results from weekend.

Olihan antoisa ja tapahtumarikas viikonloppu kaikinpuolin. Joku tapatutkimusta tekevä instanssi saisi minusta oivan koekaniinin; pari kertaa ylös aamulla 05, ja tänään kun olisi saanut nukkua, ei kun viideltä ylös jo "totuttuun tapaan".

Lauantaina 26.5. suunnistimme Tuomarinkartanolle Matti Luoson kehään. Kilometrejähän Kartanolle on kaikki 15, ja kehä alkoi 10.30, ja viideltä oli herättävä?
Niin, näinkin temperamentikkaana ja vauhdikkaana haluan silti aamujen olevan loivia ja leppoisia lenkkeilyineen. :D


Huima, Nerejde Helter Skelter (Ch Twyborn Philadelphia x C.I.B Dita) took his very first CC under Matti Luoso being also BM-2!


Cilla, C´mere Malibu (Ch Twyborn Philadelphia x Ch C´mere Icy Crystal) took also her very first CC being BB-3!
pic by Tytti - taken earlier this year at Open show

Cillan sertti lämmitti mieltä erityisesti. Kaunis narttu, joka ei oikein halua esiintyä ja "seisoo ja juoksee valtoimenaan". Siinä tuli kehän laidalla vähän kommenttia ja seuraavassa hetkessä havaitsen itseni kaappaamasta Cillaa omistajaltaan kehässä. Kun omistaja poistui sivuun, Cilla seisoi kuin patsas. Upeasti, kaula kaarella. Mutta ei se liikkunut minunkaan kanssa. Jälleen handlerin vaihto. Liekö Cilla ollut niin shokissa moisesta showsta -omistajasta puhumattakaan, että PN-kehässä nähtiin jo upeasti liikkuva ja liitävä narttu, joka myös malttoi seistä.
Pirjolle 10+ tilanteen hanskaamisesta ja hienosta päättäväisyydestä.
Cillan saama sertti sykähdytti minua erityisesti, vielä kerran onnea to all concerned.

Sunnuntaina 27.5. piipahdimme sitten Järvenpäässä Arne Fossin kehässä. Huima oli luokkansa neljäs ja sai SA:n, joka kuuman auringonpaisteen lisäksi lämmitti mieltä. Tuomari sanoi junioriuroskehän olleen poikkeuksellisen tasokas. (itseasiassa kun tuloksia katsoo, niin tuomari sijoitti sijoille PU1-PU3 junnuja!)

Päälle päätteeksi sananmukaisesti törmäsimme Anna Mikkosen kanssa parkkipaikalla olleeseen trombiin! Autojen välistä nousi korkealle pyörivää hiekkaa ja olimme aivan ihmeissämme, mistä moinen hiekkapilvi? Kävellessämme eteenpäin trombi näkyi jo selvästi ja se tuli kovalla vimmalla meitä kohti. Nypin vielä illallakin hiekkaa päästäni.... Trombi jatkoi "iloisesti" matkaansa parkkipaikalla, autojen välissä.

Se alkaa sitten Skoda Superbin pakkaaminen kohti Mustikkalaa. Siellä sitä tarvitaan telttaa, tuolia ja vermettä kun 177:n whippetiä vilistää silmien edessä. Säätiedote ei lupaa hyvää, mutta eiväthän ne koskaan lupaa. Sää ehtii muuttua viikon aikana vielä moneen kertaan. Joko paistumme ja grillaudumme helteessä tai sitten värjöttelemme villasukissa +10 asteessa ja vesisateessa. Näinhän se menee. Tuomarit tulevat Amerikasta ja Australiasta ja osallistujia mm. Italiasta; koittaa nyt säätää ne temperatuurit sillä tavalla, että ei tarvitse kuulla Facebookin kautta seuraavaa puolta vuotta: "Nice dogs, but horrible weather".
Trombit ja Grönlannin tuulet voisivat nyt siis joko vaimeta tai pysyä paikoillaan. Kiitos.
Niin, ja Huima ja Cilla voisivat myös pysyä kehässä paikoillaan. :D

Mustikkalassa nähdään!

1 kommentti:

Cilla kirjoitti...

Hieno menestys Huimalla! Kerro mikä olikaan tuo CC, eräs 'tyhmä'
Onnittelut!!!