1.5.2010

Kenzola goes terrace!

Pikkuhiljaa on kaivettu talven jäljiltä tuolien pehmusteita esiin ja kuivateltu ja pesty mm. terassilaatikossa säilytettyjä koirien petejä.
Plantagenin iso mainos Hesarissa tänään vei meidätkin kukkaostoksille ja kauppahan oli täynnä kuin ruotsinlaiva konsanaan 80-luvulla. Kauneimmissa ja näyttävimmissä kukkaistutuksissa oli n. 25 euron hintalappu. Tähän aikaan keväästä ei edullisemmassa hintaluokassa ole tarjolla kuin pelargoniaa, orvokkia ja markettaa.
Jostain piilosta löytyi kuitenkin yksi edullisempi amppelipetunia. Lisäksi Kenzolaan muutti orvokkeja ja tähtisilmiä. Tähtisilmiä olikin hieno värivalikoima; pöytäruukkuun istutettiin oranssia, haaleankeltaista ja lilaa!


Käytöstä poistuneet ovikranssit on naulattu terassin seinälle. Muutamia kukkia jo istuteltu ja väriä alkaakin olla jo oikein kivasti. Isompien amppelikukkien hintojen putoamista odotellessa...


Pedit on huollettu ja sijoitin ne terassia siivotessa maahan. Tai lattialle. Ensimmäisinä pedit valtasivat Luxi ja Hula. Takuuvarmat terassikoirat!


Hula nauttii lämmöstä. Toivottavasti toukokuu toisi pian lisää lämpimiä päiviä ja terassikelejä!

Ei kommentteja: