4.4.2008

Whippetharrastajien romantika -eiku- Galaxyristeily!

Muutamat uskaliaat ;D ovat pyytäneet raporttia ko. risteilyltä, mikä seilattiin Tallinkin Galaxy-aluksella 29-30.3. Koska kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, pistetään kuvakertomukseksi!


Ensimmäiseksi kokoonnuimme laivan konferenssitiloissa. Whippet-Harrastajat ry luovutti W-H:n viirin Eeva Salmelalle, W-H:n entiselle puheenjohtajalle. Onnittelut! Virallisen osuuden jälkeen oli leikkien ja tietokilpailujen vuoro. Kiitos mukavasta ja hauskasta ohjelmasta kuuluu Bea Anderssonille!


Ennen ruokailua ehdimme piipahtamaan laivan "Cigarclubissa", mistä valloitimmekin heti parhaimmat sohvat ja löhötuolit. Sikariklubi toimi oivana startti- ja välipaikkana myös useampaan otteeseen..


Pöytä 49 ja erään harrastajan salaattipitoinen ateria. Koska kylmäpuolelle oli heti tajuton jono ja pöytämme sijaitsivat aivan liki lämpimiä aterioita, haki suurin osa ensimmäiseksi lihapullat ja paistisiivut ja myöhemmin jälkiruoaksi salaatin!


Tässä tunnelmakuva laivan Buffetista. Sinänsä harmillista, että Buffetissa "juomat kuuluivat hintaan", tarjolla kun oli vain viiniä ja olutta. Baileys-hanaa ei näkynyt.


Eeva Salmela ja Meri Wilenius laivan discossa.


Minä erotuomarina? Ei nyt sentään. Jarmo Vuorisella ja Eeva Salmelalla juttua riitti. Ja hymy oli korvissa.


Jarmo kuiskaa "Sullahan on niitä uroksia?"...


"Ja Jukultahan puuttuu se EH-tulos?"


Tyttöenergiaa. Kello on varmasti liki 05.00 ja Heli ja Anna pirteinä!


Pöytä näytti aamun valjetessa tältä.


Tarjoilija erehtyi (!!) sanomaan, että "viereinen pubi on vielä/edelleen/yhä auki". Sinne siis. Ja tiukkaa vääntöä whippetin rotumääritelmästä, hallituksen kokoonpanosta tai jostain. Suuria suuntaviivoja kuitenkin piirrettiin ja visioitiin tulevaisuutta.


Baileys oli aina yhtä kermaisaa ja hyvää.


Pubista suoraan aamiaiselle ja lautasella sangen munapitoinen aamiainen.


Jahka munat, munavoit ja raejuustot oli nassutettu oli aika kipittää ryhmänvetäjä Bean perässä Rimiin ostoksille. Kello oli n. 09.15. Bea ei selvästikään löydä etsimäänsä.


Päätän matkaraporttini näin iloisiin tunnelmiin ja ilmeisiin. Sipsit ovat selvästikin paljon halvempia kuin Suomessa!

Kiitos hauskasta risteilystä niin risteilyn puuhanaisille kuin matkaseuralaisillekin!

Ei kommentteja: