13.7.2016

Posetusta, elämöintiä ja keulintaa.

En yhtään ihmettele, että ihmisillä jää blogit päivittämättä. 
Johan meikäläinenkin on tässä suhrannut menemään pian 5 tuntia - kun ei nämä postaukset tule kaupan hyllyltä, hyvät ihmiset! Kuvat on valittava, tekstit kirjoitettava, tittelit tarkistettava. Oikoluku tehtävä, rivivälit viimeisteltävä. Välissä on sometettava mahdollisten kommentoijien kanssa ja otettava kantaa blogipäivityksiiin tuoreeltaan.

Joskus kuvia on vain muutama - mikäs sen mukavampaa, mutta joskus on käytävä useiden kuvien kanssa painia; tämä VAI tämä ja samalla kun veivaat kuvia FB pimpottaa viestiä johon ei voi jättää reagoimatta. 
Bloggerin kanssa on myös tultava toimeen ja paineltava erilaisia tilanteeseen sopivia namikoita. Tarvitaan toki myös postausinspiraatiota ja AIKAA, nyt naputellaan siis Pärnupostausta numero kolme, ja 18.30 aloiteltiin. Kello on pian 23.30. Huhhahhei.

Nyt pidemmittä puheitta keulimaan, keulimaan ja keulimaan
SST-matkatoimisto paineli ohimennen Huawein nappuloita ja ikuisti omasta mielestäni superhypermahtavan kuvaussession. Olimme juuri pitkän - ja tuuripitoisen - päivän jälkeen kotiutuneet majapaikkaamme n. 20.30 kun venyimme vielä YHTEEN koira/ruusuke-kuvaukseen, kas näin:


 Photobombausta parhaimmillaan. Meikäläinen puristelee vain ruusukkeita keskittyneenä.

Mahtuvat hädintuskin käteen. ROP, EE sert, Cacib ja RYP2. Ainiin ja koira. :D


MAHTAVAA tuuria ja onnea - mahtavia resultteja, mahtavaa maksapasteijaa, mahtavia juomajogurtteja, mahtavaa matkaseuraa, mahtavia ilmoja, mahtavuutta, mahtavuutta ja mahtavuutta. Mitä me teimmekään ennen älypuhelimia, PIKAlaivoja ja MATKUSTUKSESTA tykkääviä koiria?

ISO kiitos ja kumarrus vielä kertaalleen SST Agency ja Huawei Honor 6, Lumix DMC-FZ200, Bali & Hailey. Sekä tietenkin koiriamme palkinneet tuomarit, kiitos.

Ei kommentteja: