13.7.2016

Cacibit colahti!

Pärnussa pärähti ja törähti oikein kunnolla ja olemme kahden virolaisen kehän jälkeen kahta Cacibia, yhtä Viron serttiä ja EE MVA-titteliä sekä RYP-2 tulosta rikkaampia!!

Ilman minkäänlaisia odotuksia lähdettiin ja siksi ollaankin haljeta ylpeydestä. Vaikka mattoa joku yrittääkin aina vetää alta ja onnittelu on joskus nihkeää, ei haittaa. Suomessa on ansaitsemisen kulttuuri ja oikeastaan vain harva loppupeleissä "onnistuu ansaitsemaan" - tai "saa ansaita". Muut pärjäävät tuurilla, onnella ja siksi, kun ei ollut kilpailua. Maailmanvoittajassahan oli vain n. ~ 160 whippetiä, mutta sielläkin pärjäsimme tuurilla. Hehheh.

Yhtäkaikki, komiasti tepastimme Balin kanssa menemään, vaikka onnistuinkin tipauttamaan Balin lauantaina pöydältä... 
Mikä kumma siinä on, että keskityn niin tuomarin naaman ilmeisiin ja mystiseen mongerrukseen että mittakepin sojottaessa kohti Balin kylkeä ja säkää "annan" Balin tipahtaa maahan?! Onneksi Bali kokosi pian itsensä ja kevensin kehän tunnelmaa sanomalla, että "tuomari sääli meitä ja antoi siksi ROP:in". En kuitenkaan jaksa uskoa, että sääli kantoi ryhmään asti, mistä Bali pokkasi hienosti RYP2-sijoituksen, h u i k e a t a!!!!

Uskomattoman hieno reissu sikälikin, että myös Susannen Hailey pokkasi lauantaina ROP-sijoituksen ja oli sunnuntaina PN2 - vain kahden nartun saadessa SA:n.
Tuloksia satoi kumpaankin rotuun - kummallekin matkalaiselle. 
Sunnuntain whippetkehässä rotuspesialisti ja whippetkasvattaja Noreen Harris (Bonnymead whippetit) jätti myös kaksi whippetiä ilman SA:ta.
Se mitä haluan tässä yhteydessä hehkuttaa, on se, että matkaseurani SST (Susu Speed Travels) oli kärppänä Lumixin varressa ja meillä on Balin kanssa sangen hyvää turvakamerakuvaa katsottavaksi aina uudelleen ja uudelleen.
Muun muassa tämä RYHMÄklippi lauantailta: KLIK. 

Valokuvia on myös alla valtava määrä, joten jos kuulut Bali-faneihin, niin nyt rytisee. Jollet, niin vaihda blogia.

Lauantain tuomarimme Alfonso Castells Lladosa, Espanja.
Kritiikki meni näin: "Big, strong, masculine. Typical, expressive. Head, teeth, eyes, ears, neck correct. Very good top- and underlines. Very good angulations. Correct front and rear. Very good movement."
BOB with CC and Cacib!

 Jihuu, jahuu, huhuu!

 Tämä kurvikuva on hauska. Siinä mennään "clean coming and going".

 Ryhmässä pönötämme näin. Komea greyhound Estet Classic Knacky vieressä.

 Tepastus tepastus.

-  Äippä, meneekö meillä hyvin? - Kyllä, lapseni, sangen hyvin.

 Ja taas ravattiin, näin. Sangen rodunomaisesti.

 Voi hyvänenaika, RYP2 - ja tuurilla! Jee!

 Pyttyä, ruokaa, ruusuketta. Bali on ihmeissään; mitä MÄ saan?

 Untsikalla oli tahra hupparissa. Mutta nyt sitä ei näy.

A beautiful moment.
Noreen Harris, Australia, kirjoitti Balista näin:
"Quality dog. Excellent proportions. Lovely, masculine head. Good expression. Neck flows well into shoulders, deep chest with good ribbing. Well angled front, good bone & feet. Powerful hindquarters, excellent movement".
BOB and Cacib, again!
Unfortunately we couldn't stay for finals.

Tässä plaseerataan ROP VSP -katselmuksessa. Kilpakumppanina Ch Sagramour Graceful Henrietta. Kumpanakin päivänä VSP.Sitten pönötettiin.
Kuvat SSTHienomus maksimus.
Bali, Pendahr Fred Perry (Khalibadh Vintermåne x Ch Pendahr P.O.S.H.)


Ei kommentteja: