24.12.2015

Jouluaaton 2015 tunnelmat.

Tämä joulu onkin - tai olikin hieman erityinen sikäli, että olen yleensä laittanut joulupöydän täällä kotona ja äitini on hurauttanut taksilla suoraan syömään. Ruoan päälle on pelattu erä-kaksi Trivial Pursuitia ja nautittu yhdessä ehkä likööristäkin.

Nyt olin antanut kuuden hengen ruokapöytämme pois, sitä tarvitsevalle (uuteen asuntoomme ei mahdu enää NIIN isoa pöytää) niinpä kurvasin viisikon kanssa äitini luokse, missä sentään ruokapöytä on.
Ensin kuitenkin lenkkeilimme + 6 -asteisessa joulusäässä, auringon paisteessa. Aamulenkkimme olikin sangen leppoisa, syötin ensin sorsat ja sitten tepastin puolet lenkistä mukavan vanhemman pariskunnan kanssa erilaisia jouluja muistellen.

10 minuutin seisominen autoletkassa on enää muisto vain - ihmisiä oli ruuhkaksi asti vierailemassa Malmin hautausmaalla. Hyvä niin. Kiire ei ollut minnekään.

Seuraavan kuvakavalkadin myötä kurkistus kuvin Kenzolan jouluun:

 Aurinko osuu puskiin. Ja kuvaajan varjo myös.

 Sorsakaverit. Taas meni pussillinen valmiiksi kuutioitua kauraleipää. Olisi mennyt enemmänkin.

 Jouluaatto 2015 tepastettiin tällaisissa maisemissa. Melko syksyisen - vaiko keväisen - näköistä?

Canon ei taaskaan pysynyt vauhdissa. Tai sitten se on kuvaajassa vika. Yhtäkaikki, Balilla (ja Huimalla ja Hupilla) oli hauskaa. Tuota trioa enää nykyisin vapaana juoksuttelen.

 Siinä se on. Todisteaineistoa joulun säästä.

Rakkaan äitini luona joulua viettämässä. Äiti skoolaa, minä kuvaan. Perunat porisevat, laatikot ovat uunissa. Huomatkaa allekirjoittaneen ainoa oikea ruokajuoma, maito.

 Kaunista keräilijäkotia. Luxi yrittää vaania - äitini käsi tässä toppuuttelee ja estelee.

Luxi on hieman ihmeissään? Mitä, minäkö?
Ja kyllä, olimme toisessa huoneessa hetken tietokoneella ja olohuoneessa ryske kävi. Luxi oli tipauttanut LIKÖÖRIKONVEHTIRASIAN lattialle ja yritti saada konvehteja suuhunsa! Ai ai ai.

 Taas se mun äiti huiskii käsillään.

Puupi makoilee kiltisti äitini antiikkisohvalla.

Tämän joulukortin myötä vielä kerran kaikille blogiani seuraaville oikein hyvää joulunaikaa:


Ei kommentteja: