1.11.2015

Mukavaa marraskuuta! Tepastelimme taannoin kuviin.

Marraskuuta. 
Lenkkeilimme lokakuussa 174,7 km. Lokakuu oli tapahtumarikas kuukausi muutenkin. Virin eläinlääkäri heti kuun alussa (rannetuki on auttanut erittäin paljon!!), Hämeenlinnan ryhmänäyttely Balin ja Hupin kanssa (mairein tuloksin), Luxin, Virin ja Hupin syntymäpäiviä juhlittiin ja tulipa tepastettua taas maanmainio Hupi-marssi 25.10. MyLogger sanoi kaikessa tuoksinassa sopimuksensa irti, en saa vempainta enää päälle lainkaan.
Unohtamatta tietenkään Hulan ja Veran pentuetta Australiassa. Yhdellä oljella 12 pentua, wau! Tosin kaksi pentua menetettiin, mutta 8+2 raitapaitaa on kennel Ibizassa Vera-äidin hellässä huomassa. Pennut syntyivät 10.10.

Oli siis opeteltava Sports Trackerin käyttö - hyvin pelaa! 
Sovellus esimerkiksi ilmoittaa hetimiten kaikenlaista dataa; muisti, että kävelin sen kanssa saman lenkin 25.10. ja 31.10. ja ilmoitti kuivakkaasti, että "kulutit 36.23 minuuttia kauemmin kuin viimeksi".
Kun lokakuun yhteislenkkimäärän jakaa 31:llä saa päivittäiseksi marssimääräksi 5,63 km. Ihan hyvä.

Hupin syntymäpäiviä on juhlittu kahtena vuotena peräkkäin lenkkeillen Vantaanjoen maisemissa. 
Se sopii Hupille mainiosti, sillä se jaksaa nyt jo yhdestätoista ikävuodestaan huolimatta kävellä oikein reippaasti - pitkiäkin lenkkejä.

Kutsu kävi Facebookissa ja tällä kertaa mukaan lähtivät Heli, Arja, Terhi ja Katariina sekä "miehet ja koirat". 
Yllätysmomenttina huikkasimme huiviin Terhin ja Harrin mukanaan tuomaa kriikunalikööriä - jestas, että se oli hyvää! Hupi kiittää myös saamistaan lahjoista! Jotka se ystävällisesti jakoi seuraavana päivänä kaikkien lauman jäsenten kesken.

Mukavan yhteislenkin ikuisti upeisiin kuviin Harri Nurmela, kiitos!

vasemmalta: Besties Wasabe, Besties Stormskärs Maja, Twyborn Philadelphia and Jagodas Gingembre. Neljä sukupolvea, four generations.

Kaikki lenkkikuvat Ubi-whippet -blogissa: KLIK.

Ei kommentteja: