12.8.2015

Elokivaa!

Suomeen saapui vihdoin elokuussa kesä. 
Aurinko on paistanut ja lämpöä riittänyt ties kuinka monennetta päivää jo. Lenkit ovatkin olleet loivempia, parhaimmillaan selkärepussa kaksi pulloa vettä matkassa. Hyvin ovat kuitenkin pojat jaksaneet tepastaa, Virikin. Heinäkuun kilometrit olivat 171,1 ja nyt elokuun lukemat tätä kirjoittaessa 58,6 km.
Olemme löytäneet Tapulikaupungista pitkän ja leveän, ruohoisan ja rauhaisan koirapuiston, missä olemme nyt pari kertaa piipahtaneet rallaamassa. Sain ikuistettua Huawein avulla seuraavat elokivaa-kuvat:

Ruoho oli juuri käyty ajamassa ja trimmerillä nurkatkin stailaamassa (ihan meitä varten!) - tässä vielä hiukan ihmetellään.

 Bali ja Luxi. Kuin tennisottelussa konsanaan. Katse oikeaan..

 ja sitten vasempaan. In Finland we call this pönötys.

 Balille iski hepuli. Tuttuun tapaan. Käynpäs tönäisemässä Huimaa; lähdetäänkö?

 No toki. Hupi yhtyy mukaan.

 Koirapuistorallia.

Huomatkaa Luxin luikkiminen takavasemmalle. Ei ole Luxin juttu tämä puistorallailu, ei ole kyllä koskaan ollutkaan. Sensijaan trio, Huima, Bali ja Hupi, on spiidailusta alati innostunut.

 Tähän tapaan. Jihuujahuu!


Miksei kukaan leiki mun kaa? Madonkaivelua, nenäliinan syöntiä tai linnunkakan lipomista asvaltilta?

 Hyväkuntoinen, simpsakka Luxi. Luxikin täyttää lokakuussa jo yhdeksän!

Koirapuistospiidailun päälle on hyvä sammakkona lepuuttaa ja katsoa hiukan Emmerdalea tallenteelta.

Sitä minä vain ihmettelen, että meidän rentoreiska-sammakko-Bali muuttuu lammessa pärskiväksi pystyuimariksi. Pienen ympyrän ui levollisesti, sitten tuli taas seuraavalla kiekalla hätäännys. Pirjon diplomiuimarit Cilla ja Miira ovat ties kuinka monennetta kertaa pallon haussa kaukana ulapalla.

Kiitos Nybergin Jutalle tästä upeasta kuvasta! Kuvahan kertoo enemmän kuin tuhat sanaa; Bali ja Viri elelee kunkuiksi. Tiivis parivaljakko, tämäkin. Helluiset.

Niin ovat helluisia Kenzolan pojat, että ei ollut taas muuta vaihtoehtoa kuin hankkia lapsille hieman kukkakuosista, hempeää pantaa. 
Tässä jo eräällä iltalenkillä kadun toiselta puolen kuului huuto; "Onpa hienot pannat. Oletko itse ommellut"? No en, vaan näitä saa osoitteesta: Suvituikun kaulapannat.

14.7. pyöräytti Stella, Esedra Here Comes The Sun, komean poikaseitsikon Gaselle's kenneliin. Isukkina näille raitapaidoille on Bali, Ch Pendahr Fred Perry. Tämä on Balin toinen pentue. Kuvassa yksi pojista - sunnuntaina mennään ottamaan viisiviikkoiskuvia.
kuva Ida Björkqvist

Siinä sitä oli elokuisia uutisia, kuvia ja tunnelmia. Eipä tässä muuta kuin aamusmoothien tekoon!


Ei kommentteja: