7.4.2015

Taivaallinen tyyny!

Osuin kerrankin oikeaan aikaan oikeaan paikkaan. 
Nimittäin Hakunilan apteekin alelaareille. Kotiin matkasi rutkasti alennettu Nexcare coldhot Back and abdomen belt - enää harmittaa, etten ostanut samalla kahta. Tuotteen ovh apteekissa oli niinkin suolainen kuin 51,76 eur - mutta tuotetta ei voi muuta kuin ylistää!


Laatikosta löytyy muotoiltu, pehmeä tyyny, jonka sisällä oleva  sininen geeli on valmistettu 99% biohajoavista tuotteista - ja sen voi lämmittää taivaalliseksi kuumahauteeksi mikroaaltouunissa!
Mukana tulee vyö, jossa geelityynyä voi kätevästi pitää, mutta itse tapaan lämmittää tyynyn tv-töllötyksen ajaksi (jonka teen koirat kainalossa sängyssäni) ja joskus lämmitän tyynyn uudelleen pari kolmekin kertaa pitäen sitä ristiselkäni alla, vaihdellen tyynyn lämmittävää kohtaa selässäni. Lopuksi laitan tyynyn vielä niskaani - ja sitä euforiaa!Olen koukuttunut tähän jokailtaiseen tapaan nyt parin kuukauden ajan ja voin sanoa, että en tarvitse enää särkylääkkeitä. Ollenkaan. Jokailtainen lämpötyynyn hyväätekevä vaikutus riittää. Minä ja selkäni ihmettelemme enää vain miksi emme keksinyt tuotetta aiemmin?

Kertakäyttölämmitys -teippejä olemme käyttäneet kyllä, ja niistä on ollut apua ja iloa, mutta missä tämä Nexcare-tuote(perhe) on ollut apteekissa asioidessamme? Jossain alahyllyllä? Nytkin farmaseuttiparka joutui availemaan ja tavailemaan pakettia, kun siitä lisäkysymyksiä esitin. Soisin tuoteperheen pikaista rantautumista kaikkiin apteekkeihin ja hintekehityksen suopeaa kehitystä alaspäin, jolloin uskoisin tuotteen myyvän kuin siimaa!

Sain viellä 3m:stä kokeiluun oheiset tuotteet, Coldhot MAXI-tyynyn ja kertakäyttöiset kylmäkuuma-tyynyt, joista viimeksimainittuja en vielä ole ehtinyt käyttää.Nyt olen niin tämän Back and abdomen belt-tuotteen lumoissa, että en näe, en kuule muita vaihtoehtoja. MAXI-tyynyä kokeilin, mutta se ei ensikokeilulta vaikuta niin miellyttävältä kuin selälle varsinaisesti suunniteltu pehmeä ja muotoiltu tyyny. MAXI-tyyny, joka asetetaan hennon kangasverkon sisään, ei siis tunnu ihoa vasten yhtä miellyttävältä. Johtuuko se tuosta "epäkankaasta" vai muovimateriaalista, jonka sisällä geeli on, vai niiden yhteisvaikutuksesta?

Suosittelen lämpimästi Back and abdomen belt-tuotetta kaikille, joilla selkä vihoittelee ja joiden selkä ja olotila hyötyvät kuumahoidosta. Tyyny rentouttaa kipeitä lihaksia ja koko selkää, hikoiluttaakin ja sitä voi kaikella syyllä kutsua Taivaalliseksi tyynyksi!

Linkki 3M-tuotesivuille: Luonnollinen tapa lievittää kipua.

Kuvituskuvat Kenzolan oma studio ja Googlen kuvahaku

Ei kommentteja: