29.1.2012

Mitä Maskun mainonnassa ei vielä ole osattu hyödyntää?

Sukari viihdyttää parhaillaan MTV3:lla samaan aikaan kun Facebookkaajat linkittävät kilvan Haaviston ja Niinistön koulutodistuksia ja vertailevat intohimoisesti presidenttiehdokkaiden uskonnon ja biologian numeroita.
Numerot mairittelevat haastajaa, eli Haavistoa. Yhdessätuumin sitten peukutellaan ja ollaan hyvin tohkeissaan, kuinka Niinistön koulunumerot ovat alhaiset ja antavat oikeaa ohjausta "oikeaan äänestämiseen". 
a.
Sukari keksi hankkia viimeisimmässä ohjelmassa avaruuslentoa jonkin kilpailun pääpalkinnoksi. Kuulin ohjelmaa vain sivukorvalla, mutta luku 250.000 euroa (tai dollaria) tarttui korvaan. Voinee olla jonkun kymppitonnin pielessä. Sukari on kouluja käymätön, tunnustautuu julkisesti kieliä taitamattomaksi ja on "joutunut" palkkaamaan miljoonayritykseensä "ammattiekonomeja".
Siis onko väki nyt ihan tosissaan sitä mieltä, että jos kemia ja uskonto ja biologia on 5, ei ole mitään asiaa presidentiksi? Kaunokirjoitusnumerosta puhumattakaan.
a.
Maskun mainonta on kieltämättä värikästä ja ihanan simppeliä. Hinta, hinta ja hinta ja soffa sopivasti törölleen ja siihen sitten räiskähdys; osta sohva, saat kilon makkaraa ja lentolipun Espanjaan kaupanpäälle. Vain hullu jättää ostamatta.
Mutta tätä Masku ja Sukari ei vielä ole hyödyntänyt: Kuinka monta whippetiä mahtuu 160 cm levyiseen alejenkkisänkyyn? VIISI. Ja vieläpä näin mukavasti. Vain vaivoin punkee emäntä viereen katsomaan Emmerdalea.
Mutta pussijouset joustavat ja pitävät huolen siitä, että joka kulmassa on mukava olla. Mitä väliä on makkaralla ja Espanjan matkalla; avaruusmatkasta puhumattakaan, kun jenkkisängyssä on NÄIN mukavaa kera whippetien!?
Kilpailevalla sohvamyyjällä kävi tunnettuja urheilijoita istumassa sohvillaan. Koiria pelkäävä Sukari voisikin istuttaa (makuuttaa) upeita koiria mainoskuviinsa ja luvata (koiralliselle) sohvanostajalle "vuoden teippiharjat" ja sängynostajalle "uusi petari vuoden kuluttua kaupasta". Koiria kun nyt sattuu useimmissa kodeissa olemaan.

Ei kommentteja: