21.8.2008

Luxi pinkoo numerolla 922!

Viimeisimpänä -vaan ei vähäisimpänä- postauksena hieman Luxiuutisia.
Koska Jukun maastotulokset ovat olleet hieman laskusuuntaisia, päätin ottaa reservistä yhden koiran lisää juoksupuolelle testattavaksi. Vaikka ensimmäisissä treeneissä tulikin käsivieheen vetäjältä hieman latteata palautetta; "No, kylhän se juoksi, mut juoksiko se vieheen perässä vai muuten vain"?

Rättiasia jätettiin siis hieman muhimaan Luxin pääkopan rattaisiin ja suunnistettiin uudelleen Kartanolle whippettien omana juoksupäivänä 7.8. Tällä kertaa lähettäjä suorastaan VAATI juoksuttamaan Luxia kahdesti. (Kiitos, Bea!!) Ensin Luxi Virinpoika lähti kopin vierestä. Singahdus rätin perään oli sen verran vakuuttava, että toinen startti tapahtui kopista veräjän ollessa kiinni, takaportin auki. Lopputulema oli se, että nyt Luxi on sitten ainakin luonteen puolesta kuin Hullu Ratajuoksija konsanaan. Sallinette ilmaukseni. Kiljuntaa, huutoa, haukuntaa. Päälle runsaasti läähätystä ja sylkeä kuin tanskandogin suusta.

Eikun samalla kertaa maastokirjat vetämään ja nyt poika onkin Suomen Vinttikoiraliiton maastorekisterissä koira numero 922. Herra Numero 47:n numero kun oli jo varattu.


Aikafaktaa? Eka startti 21,7 s, seuraava 20, 7 s.

Tiistaina 19.8 startattiin taas. Nyt tuo Hullu Ratajuoksija oli jätettävä suosiolla autoon, koska sen kiljuntaa ei olisi kuunnellut edes kovapintaisin tai -hermoisin rataharrastaja. Vuoromme vihdoin koitettua jäbä sullottiin koppiin ja ovi kiinni. Startti tapahtui heti -mietinnälle ei jäänyt sijaa- ja saatiin aikaakin HUIMASTI alas, kello pysähtyi aikaan 20, 6 s. Ja lähettäjän palaute; "Sehän juoksee ihan tosissaan!"
Päivän teemaan liittyen, Usain Bolt ei olisi pärjännyt Luxille edes kultaisissa piikkareissaan. Kun Luxi oli jo maalissa, Bolt olisi kekkaloinut vasta kakkoskaarteessa. Hihihi.



Miltä se Hullu Ratajuoksija sitten näyttää? Ohessa Luxi ravaa ja laukkaa Havukosken koirapuistossa. Ehkäpä Harjavallan maastoissa joku Ihana Ihminen tallentaa Luxin tositoimissa Pentaxillaan, Nikonillaan tai Canonillaan. Toivossa on hyvä elää, sanoi lapamato. Eiku Luxin emäntä.


Toivottavasti näistä viidestä blogipostauksesta nyt riittää teille vähäksi aikaa!?! ;D




Ei kommentteja: