21.10.2017

Pieni mainospala. Kenzola suosittelee!

Kenzolassa on ollut paha tapa juosta koiranruokatarjousten perässä. 
Toisaalta mitä Facebookia lukee, niin aika monessa koiraperheessä harrastetaan samaa; kokeillaan, testataan ja vaihdellaan.

Jostain syystä ihan sellainen "väkevä ja muheva" ruoka (joka on tarkoitettu lähinnä Lapissa tarpoville rekikoirille) tai sitten "laiha ja yksinkertainen" ruoka (joka on tarkoitettu saamattomille kotikoirille) menee vain ja ainoastaan Huimalle. Huiman masulle sopii ihan mikä vain. No worries, kaikki käy ja kakka on nättiä.
Sensijaan herkkämasuiset Hupi ja Bali - joiden herkkämasuisuus nyt sekin on ajoittaista, mutta onpahan nyt kuitenkin - syövät "sensitiveä" tai "basic lammasriisiä" TAI kana-/lohipottua. Variaatiota heilläkin.
Olen nyt vain huomannut sen, että kun menen tarjousten ja uutuuksien perässä - palaan takaisin aina yhteen hyvään, erinomaisesti siedettyyn ruokaan, nimittäin HauHau Champion kanaperunaan tai lohiperunaan.
Mikä ihme siinä on, että ko. ruokien koostumus on ensinnäkin erinomaisen maittavaa mutta myös erinomaisen sopivaa - ja meikäläisen laumassa ihan jokaiselle!

Luxikin on alkanut mahaoireilla, jos menee liian väkeväksi tai sekoittelen ruokia liikaa. Sitäkin kun sinne "yleislaariin" teen; saatan miksata 2-3 ruokaa yhteen. Huimalle sopii, muille ei. Iso yleislaari Huimalle ja Mauille, pikkulaarista HauHau Champparia Balille, Hupille ja Luxille. Toimii!

Tai no, lauman uusin tulokas Maui tuntuu sietävän vaihtelua myös hyvin. 
Mauin lempiruoka tosin tällä hetkellä on RC Junior, mutta kun se kyllästyttää, tepastaa hän Huiman kupille ja imuroi sieltä loput. Jos sinne nyt jotain on sattunut jäämään.

HHC:tä - kana- tai lohipottua - suositan lämpimästi kaikille. 
Onpa kelpo ruoka, joka on vielä sopivan hintainenkin. Koirat tykkää - ja ennenkaikkea niiden masut tykkää. Ja kakka on nättiä. Eikä ilmavaivoja!!!!!!

Samaan syssyyn hehkutan myös oivaa vatsan harmoniatuotetta nimeltä Inupekt Forte. 
Jos ja kun masuli sekoaa hetkellisesti, IF balansoi sen nopeasti. Jollet tiennyt, niin IF sisältää inuliinia, joka on luonnollinen prebiootti ja se ylläpitää suoliston hyötybakteereja sekä saa aikaan positiivisen bifidogeenisen vaikutuksen -> vaikutus puhdistaa suolistoa vähentäen haitallisia suolistobakteereja ja johtaa terveempään suolistobakteerikantaan. Tuotteen sisältämä glukaani tehostaa inuliinin vaikutusta ja pektiini puhdistaa suolistoa, suojaa sen limakalvoja ja kiinteyttää ulostetta ripulin aikana.

Luotettavia, hyviä tuotteita. 
Kenzolan viiden pojan testaamia ja hyviksi havaittuja!

kuvituskuva: Kenzolan pojat jälkiruokaa syömässä - syksyiset aronian marjat katoavat parempiin suihin

Ei kommentteja: