24.9.2015

Terassitunnelmia.

Muuttohommat äitini kotona jatkuvat, eilen kävimme laittamassa hänelle parvekkeen kuntoon - mainittakoon, että imuroidessani äitini nykyistä parveketta täyttyi peräti 3 (kolme) imurin pussia!

Kannoin myös runsaasti tavaraa suoraan kaappeihin ja laatikoihin. Muuttaminen on järkyttävän kamalaa ja voimiavievää, mutta ONNEKSI äitini tapauksessa muuttomatkaa on noin 10 metriä. Hän siis muuttaa samassa talossa, samassa rapussa ja samassa kerroksessa.

Ehdimme kuitenkin koirien kanssa viettää 12.9. Porvoon näyttelyn jälkeen hieman terassiaikaa, mistä oheiset kuvat todisteena. Siis siitä, että käytössä on ollut Canon Powershot SX20 ja koiria on houkuteltu erilaisiin terassi- ja pihapönötyksiin:

Bali ja Hupi tiirailevat terassilla. Taisi olla viime viikonloppu, kun terassitavarat muuttivat varastoon. Koirilleni terassi on tietenkin auki tammikuusta joulukuuhun. Portti rakentui tuohon aikoinaan oikeastaan siksi, että ystävämme Bali harrasti liitolaukkaa ja liitohyppyä eteisestä suoraan pihalle. Melko vaarallisen oloista.

 Koska palkintonaksua ei modeloinnista tule, mallit alkavat kypsyä ja vetää uukäännöksiä.

 Humala heilimöi.

 Hupi jaksaa uskoa siihen, että minulla on snäksejä jossain jemmassa.

 Viri pitää jöötä pihaoven suussa. Tyylikkäänä ja terhakkaana, kuten aina.

 Hirvittävän raskasta päivystää jotain namia. Hupi on aivan exhausted.

 Kuten Luxi. Luxi löytää AINA parhaat lepopaikat ja -asennot.

 Syksy saa. Tämä kasvi työntää vielä vihreää ja kukkii.

Ei kommentteja: