18.3.2013

Maaliskuisia lenkkikuvia

Auringonpaiste on innoittanut ulkoiluttamaan myös kameraa melkoisen ahkerasti, vaikka kovin paljon kuvattavaa ei ole osunut kameran etsimeen. Tässä postauksessa onkin kuvia useammalta eri lenkiltä (7.3., 14.3., 15.3. ja 17.3.):

 Tonttu saa pian väistyä istutuksen tieltä?

 Ikkunasommitelma.

 Hakunilalainen jyhkeä kerrostalo sinistä taivasta vasten.

 Vuoren valloitus.

 Pitsiverhot saunamökissä.

Joulukoristeet pihapuussa.

Hieman tökkii maaliskuiset lenkit nyt.
Pakkanen paukkuu ja Siperiasta puhaltava kylmä tuuli pyörii joka kadulla ja kujalla vastaisesti. Auringonpaiste tekee myös melkoisen efektin valkoista hankea vasten; silmät ovat kovilla.
Koiria moiset vastatuulet ja silmiin osuva auringonpaiste ei tunnu haittaavan vaan reippaasti tepsuttavat menemään jokaista pissaa kovasti analysoiden ja kakkakikkareita rouskuttaen. Ilmeisesti muillakin valuu silmät ja nenä, sillä Luxille löytyy myös paljon tien poskeen heitettyjä nenäliinoja, joita tämä imee autuaasti. Ja jollei serlan imemistä satu näkemään; se myös nielaisee ne!

78:ssa kilometrissä mennään; tällä hetkellä n. 10 kilometriä helmikuuta jäljessä. Mahatauti verotti peräti viiden päivän osalta lenkkejä, joten kirittävää on melkoisesti, jos meinaa helmikuiset 148,4 kilometriä saavuttaa; TAI ylittää!

Lenkkeilemisiin! 

Ei kommentteja: