11.3.2012

Säälittäviä lenkkilukemia - lenkillä 29.2.2012.

Aavistuksenomaisesti tulee myöhässä tämäkin onneton lenkkipostaus, mutta tuupataan nyt tänne kun ei uusiakaan kuvia saa.

16 kuukautta vanha Canon PowerShot SX20IS on toista kertaa Saksan maalla korjattavana. Kolme kuukautta sitten uusittiin optiikka ja nyt veikataan ongelmakohdaksi jotain kameran moninaisista virtapiireistä; kamera ei nimittäin suostunut enää aukeamaan ollenkaan.

Olen ollut "palautelomakkeen" avulla yhteydessä Canoniin (Canon.fi:n sivut ei tarjoa muuta tapaa kontaktoida valmistajaa), saapasjalkakissa nähdä vastaako siihen toivomani tuoteryhmäpäällikkö, vai "nimimerkki Cisse help centeristä" valmiine vastauspohjineen tähän tapaan:
"Olemme pahoillamme tuotteemme aiheuttamasta mielipahasta. Canon panostaa tuotekehitykseen ja kaikki palaute on meille tärkeää.
Hankkimanne malli on yksi suosituimmista Canon kameroista. Kuvaamanne kaltaiset ongelmat ovat erittäin harvinaisia kameroissamme. Kokoomalinjoillamme on kuusinkertainen tuotetarkistus ja kahdeksantoistakertainen pakkaustarkistus. Canon kamerat on tehty kestämään vaativissakin kuvausolosuhteissa ja asiakastyytyväisyys on ollut tutkimuksissamme suurta.
Kehitämme jatkuvasti asiakaspalautemahdollisuuksia ja voittekin osallistua asiakastyytyväisyyskyselyyn seuraavasta linkistä KLIK, vastaaminen vie vain 20 minuuttia. Kaikkien vastaajien kesken arvotaan paristopaketti. Kiitos palautteestanne ja hyvää jatkoa. Toivoo Canon-tiimi".
Palaisin halusta tietää ja kuulla miten esimerkiksi Canonin pääjohtaja suhtautuisi 400 euron arvoiseen kameraan, joka on 16 kuukauden iässä toista kertaa huollossa, koska sillä ei voi kuvata.

Sitten säälittäviin lenkkilukemiin.
Tammikuu: liukkautta, lunta, hiihtäjiä, kapeita kulkuväyliä ja pimeyttä. Pääsimme sentään 138,2 kilometriä marssien sohjossa ja viimassa.
Helmikuu: liukkautta, lunta, hiihtäjiä, kapeita kulkuväyliä ja pimeyttä. Pääsimme säälittävät 94,7 kilometriä marssien lumessa ja pakkasviimassa.
Maaliskuu: 10.3. mennessä olemme marssineet 42,6 km, mutta liukkautta, lunta, hiihtäjiä, kapeita kulkuväyliä ja pimeyttä yhä riittää.

Tikku-ukko lumella.
Huima ihmettelee vimosen päälle viilattua ja siloiteltua hiihtolatua.
Siinä on pipetillä laitettu latu ehtoisaksi hiihtää. Jalankulkijoiden sopii säätää sohjossa mitenkuten.
Jösses, joku on astunut ladulle!!!!!!
Ja Vantaan Sanomien yleisönosastot laulavat; pysykää poissa koirat/lastenrattaat/lenkkeilijät/ jne. Tämä on meille laitettu Thö Latukoneella ja sukset sanoo joka kerran TÖKS kun ladulla on kanin tai koiran kakkaa ja/tai maihinnousukengän 45-numeroinen jälki. Huspois, pysykää suksettomat sohjon keskellä kapeilla teillä! Tai kotona.
Luonnon eläin on mennyt tästä. Eiköhän tähänkin ole joku laki olemassa tai jollain jotain sanomista.
Kyllä jäniksenkin tulisi noudattaa sääntöjä, eittämättä koskemattomalla hangella jonkun silmä lepää ja nyt on migreeni, koska hanki on rikottu.

Ei kommentteja: