5.11.2011

Länsimäki GO!

Sanan varsinaisessa merkityksessä.
Olimme olleet Länsimäen sangen laajassa koirapudessa iltapäivällä jo hyvän aikaa kun paikalle tulla tupsahti Gaselle´s Once Upon A Time, Omar, ynnä Epic-grey. Veikkaan Koiranetin perusteella Epic Honestic:si.
Grey otti ja lähti sangen yltiöpäiseen rosvo ja poliisi -leikkiin (ollen rosvo; ottakaa kiinni jos saatte) ja perässä spiidailivat minkä kerkesivät Kenzolan pojat miinus Hula. Hulahan ei moiseen riekuntaan voisi kuunaan osallistua, mutta muu bändi senkin edestä.
Ensin takaa-ajo oli tietenkin huisin hauskaa katsottavaa, sitten se "vain" näytti väkivahvalta menolta (oi, onpa meillä hyväkuntoisia koiria), lopulta maaniselta ja vihoviimeiseksi lopuksi teki mieli soittaa Auttakaa, emme saa koiriamme pysähtymään -puhelimeen.
Ensimmäisenä luovutti Viri, sentään jollain on älliä päässä. Ohimennessään (kierros seitsemän) Hupi vilautti jo liki sinistä kieltä ja rapa, räkä ja kuola roiskui koirien yhä viilettäessä ohi hullunkiilto silmissään.
Täällä -hihkunta tuotti pikkuhiljaa muitakin koiria liki ja Frolic tehosi kahdeksan koirapuistokierroksen kohdalla. Aloimme saada koiria kiinni. Joidenkin takeissa piti roikkua ja melkein hännistä vetää. Koirat olivat silminnähden uuvuksissa ja lähdimme palauttamaan niitä tepastamalla koirapuistoa ympäri sen kolmeen kertaan.
Kotona sitten rykivät niin Hupi kuin Luxikin, tosin Hupi oikeastaan hyvin vähän verrattuna Luxiin. Luxin köhä loppui n. 6,5 tuntia tapahtuneen jälkeen.
Pumput, keuhkot ja verenkierto ylipäätään ovat olleet varmasti aivan äärirajoilla.
Sprintterit eivät tienneet olevansa sprinttereitä vaan kokeilivat pitkänmatkanjuoksua tyyliin, Hei, me lennetään!
Lensivät toki, mutta niin myös rapa, räkä ja kuola.
Onneksi tätä kirjoittaessa Kenzola on rauhoittunut ja pojat vetävät ansaittuja sikeitä. Tähän malliin:

Hula on iloinen, että ruohonsyönti vetää sitä puoleensa enemmän kuin yletön itsensä rääkkääminen juoksemalla holtittomasti.
 Hupi on antanut kaikkensa.
Huima kysyy; koska me taas mennään?
Voisin kyllä nousta, jos joku tekisi minulle voileivän? Anyone?
 Luxi vihdoin levollisena.
Laumanjohtaja-Viri ja ansaittu lepo talon parhaalla tuolilla.

Ei kommentteja: