1.10.2008

Kuukauden pehmoeläin!


Useilla näkemilläni blogeilla näyttää olevan tapana nimittää ja esitellä ns. Kuukauden Kuva. Whippetaiheisella blogilla se voi olla vaikkapa syyskuussa kuva, missä on koiria telmimässä värikkäiden vaahteranlehtien seassa. Toki se voi olla ajastaan täysin irrallinenkin kuva, kunhan se on bloginpitäjän mielestä hyvä ja mieluinen.

Kerätessäni tänään koirieni sikinsokin jättämiä leluja lelulaatikkoon ajattelin ottaa tavaksi kuun vaihtuessa kuvata ja julkistaa laumani Kuukauden pehmoeläimen. Ovathan nuo niin kovin tärkeitä pojilleni ja mukana päivittäin monissa leikkihetkissä tuoden iloa ja turvaa. Jokaisella on myös oma tarina kerrottavanaan.

Lokakuun Pehmo on ystävämme Puuma.

Puuma on löytynyt hylättynä kirpputorilaatikosta. Se on ollut kenties Jyrin tai Matildan kainaloinen, kunnes äiti on päättänyt siivota Puuman kirpputorille menevään laatikkoon. Ehkäpä Jyri tai Matilda ei ole edes huomannut Puuman katoamista jos Puuma ei ole ollut kovin mieleinen? Tai leluja on ollut liiaksi asti?

Jollen ihan väärin muista, Puuma maksoi 75 senttiä. Voi olla, että myös kokonaisen euron.

Puuma on erityisen mieluisa lelu Hupin mielestä. Hupi ottaa yleensä Puuman suuhunsa iloitessaan kohta alkavasta ruokahetkestä. Puuma suussaan hän hiipii ympäri asuntoa ja tutkailee keittiötä ohittaessaan vaivihkaa, miten ruoanlaitto edistyy.

Puuma ei ole asunut meillä vielä kovin montaa viikkoa. Se onkin saanut toistaiseksi säilyttää silmänsä ja viiksikarvansa. Tulen päivittämään blogissani kuukauden edistyessä Puuman vointia. Saako se pitää silmänsä? Miten käy viiksikarvojen, katkeilevatko ne? Päättääkö Luxi tai Hula ratkoa sen jonkin sauman ja repiä Puuman pelkäksi patalapuksi? Antaako Hupi tehdä sen?

Elämme jännittäviä aikoja.


Kuvassa lokakuun pehmoeläin, ystävämme Puuma. Kuvaa on käsitelty Canonin kuvankäsittelyohjelmalla.


Ei kommentteja: