13.7.2008

Jukun kylkihaava!

Kamerasta on moneksi. Sillä voi tallettaa ja dokumentoida niin hyviä ja hauskoja muistoja kuin niitä vähän ikävämpiäkin.
Havukosken koirapuistossa sattui taannoin ikävä äksidentti Jukulle; en ollut paikalla näkemässä kuka osui tai miten se tuli. Eikä sillä niin väliä olekaan. Vaikka Jukun kylkiteippi kyllä herätti lenkillä kiinnostusta kosolti ja vastaantulijoilla pyöri silmät hämmästyksestä päässä kun selitin; "Näitä kun on kuusi niin juostessa ei tarvitse kuin hammas osua sopivassa/oikeassa kulmassa ja reikähän siitä tulee". "Mitä, niin iso reikä, etkä mennyt eläinlääkäriin" he mm. kommentoivat.

Haavaan olisi varmasti voinut pari tikkiä laittaa, mutta kotikonstein pärjättiin tälläkin kertaa ja Canon S5 IS sai nyt dokumentoida "paranemiskertomusta".


Haava 15 vrk



Haava 7 vrk


Haavanhoidossa käytettiin "jotain vanhaa ja jotain uutta"; perinteiseen tapaan Septidiniä, Bacibact-pulveria, Mesoft kuitukangastaitoksia ja Fixomull stretch -teippiä. Uutta oli Cothivet-spray, millä spreijailin haavaa muutaman päivän ajan ja käytin sitä myös kangastaitoksissa.

Kuten aiemminkin, alkuun tuntui, että "ei tapahdu mitään" (1-n. 10 vrk) ja sitten siitä eteenpäin reikä parani vauhdilla. Se oli verestävä vielä n. 12-14 vrk:een asti ja eilen kisapaikalla (15. vrk) haava oli täysin parantunut.

Ohessa kuvamateriaalia -ja täytyy myöntää, että ihan siitä alkutaipaleelta en haavasta kuvaa "ilennyt" ottaa..

Pics by Canon S5 IS.


Ei kommentteja: