25.2.2008

Uutismuruja!




Perjantaina tsekattiin röntgenillä Hupin häntä ja Jukun varvasvamma.


Hupin häntää en välttämättä olisi lähtenyt edes kuvaamaan, mutta kun se nyt veti vähän vauriokohdasta vinoon, niin parempi näin. Nikama 5 oli katki, joten jonnekin on poika sangen onnistuneesti häntänsä telonut! Itselläni ei ole aavistustakaan itse tilanteesta, missä häntä on vaurioitunut. Häntä on nyt teipissä 4-5 vkoa.

Juku taasen teloi varpaansa Havukosken koirapuistossa. Varvas ei niinkään "turvonnut" vaan se "leveni" ja aiheutti ontumista reilun viikon. Ontuminen jäi ja lenkkejä lisättiin hiljaksiin. Varvas on vielä leveä, joten varmuudeksi sekin kuvattiin. Kuvasta ei löytynyt mitään, joten joko vanha hiusmurtuma tai revähdys.

Blogiin kirjoittamisesta.
Inspiraatiohan ei katso aikaa eikä paikkaa. Olen nyt kuitenkin joutunut korjaamaan Persoonalliset piirteet -juttua jo kolmasti. Puhelimessa puhuminen ja kirjoittaminen ei ole hyvä yhdistelmä. Myöskään television yhtäaikainen katsominen ei ole suositeltavaa. Itsestäänselviä asioitako? Ei minulle. Olen valitettavasti -ja kärsin siitä- ollut aina ihminen, joka tekee kolmea asiaa yhtäaikaa...


Tekstin jälkikäteen korjaamisessa ja fiksaamisessa tulee vain sitten vastaan se tosiasia, että Blogger ei jostain syystä anna lisäillä rivivälejä. Se ikään kuin enterillä kiltisti tekee muokkauksessa rivivälin, mutta kun katsot lopullista tekstiä, riviväli on kadonnut. Katsoisin manuaalista, mutta kun ei ole. Varmaan on joku enkunkielinen Blogger-yhteisö, joka kirjoittelee voimistyyppisesti palstallaan, mutta tekninen sanasto enkuksi...? HAH, ei mun juttu. Sitäpaitsi Canonin suomenkielisestä manuaalista on kahlattu vasta n. 40 sivua ja vielä olisi 80 sivua edessä ja tekstihän tunnetusti vaikeutuu loppua kohden..
Niin ja oma lukunsa on kuvien lisääminen Bloggeriin. En niitä saa tekstin väleihin millään vaikka miten yrittäisin. Ylös se heittää ne kuitenkin. Vasemmalle tai oikealle, sen pystyn jotenkin "määrittämään". Hauska juttu muuten sekin, kuinka kuvia lisätessä Blogger tekee itse rivivälejä lisää ja harventaa niitä... ;D
Ja koska minulla on TAAS rivinväliongelmia, tarkoittaa se ilmeisesti sitä, että teksti olisi saatava kerralla läpi ja julkaisukuntoon, koska jälkikäteen sen fiksaus ei vain kertakaikkiaan onnistu. Lystikästä!

Onnittelut Siljalle & Erkille!

Upea uutinen teillä lauantaina 23.2.2008! Nostan hattua teille uskalluksesta ja heittäytymisestä, rohkeudesta ja rakkaudesta! Hienoa! Lämpimät onnittelut koko Team Kenzongos -laumalta.


Lima, Balmy Limonite Dominija, oli pyörähtänyt kehässä Belgiassa mennä vkonloppuna. Tyttö nappasi sertin ja jo kolmannen Cacibinsa ollen lopulta VSP! Lämpimät onnittelut Bartille & Limalle ja tietenkin Astalle!

Joensuussa oli järjestetty whippettapaaminen. Oli hauska törmätä netissä tapaamisesta otettuihin kuviin ja bongata sieltä kolme Hupin lasta! Huippukuvat oli ottanut Nelli Okker ja kuvissa näkyivät Diiva & Nemi Hupin ja Tinkan pentueesta ja Indy Hupin ja Marthan pentueesta. Kuvat tulossa 1geehen. Kiva, että tällaisia tapaamisia järjestetään ja kiva, että kuvaajakin on paikalla ja muutkin pääsevät nauttimaan whippethulinasta ympäri Suomen!

Kuvissa Lima Gentissä, Belgiassa omistajansa Bartin kanssa ja Diiva Joensuun whippetmiitissä; kuva Nelli Okker.




Ei kommentteja: