3.11.2016

Hupi-tribuutti - osa 3.

Ja taas mennään. Hupimaisia kuvia vuodelta 2008:

 Niin kiiluvana, suloisena, hehkeänä. Niin Hupimaisena.

Minähän kerron kaikille vuolaasti sitä tarinaa, että meni 18 näyttelyä ennen kuin viimeinen SERT napsahti. Tahkoamalla tuli. Yllä olevassa kuvassa olin "kuivattanut" Hupin Turku INTtiä varten (on muuten henkeäsalpaavan komeana, vaikka itse sanonkin. Pia The Kultakäsi seisottaa), tuomarina Espen Engh. Hupi sai ko. näyttelyssä varasertin ja kun hain arvostelua, herra Engh lausahti: "I wonder why he isn't a champion yet"? Sitä muuten undrasi hra Vikströmkin, ruotsiksi. "Jag undrar när han skall bli championat"?

Hupi ei ole koskaan ollut mikään showkoira. Se makoilisi kaikkein mieluiten kotona, leluja laiskasti nikerrellen, syöden ja auringossa paistatellen. Hupi saattoi nuorempana myös hieman keventää kehässä - kehän ulkopuolella se ravasi tietenkin ihan puhtaasti - ja tätähän tutkittiin laajastikin luustokuvien avulla. Kyllä Hupi keinot keksi, miten pääsi äkkiä kodin lämpöön ja rauhaan.

Hiljaksiin sitä kuitenkin vein ja sitkeä yrittäminen palkittiin ja Hupi valioitui 14.6.2008 - vähän niin kuin syntymäpäivälahjaksi minulle.
Kävin sitten oikein laskemassa - olemme tuon päivän jälkeen olleet Hupin kanssa kehässä 16 kertaa. Tekee enää n. 2 näyttelykäyntiä per vuosi. Sopii Hupille.

Kävimme alkuun Hupin kanssa myös Kartanolla treenailemassa viehettä, vielä ei kuitenkaan pariin vuoteen lamppu päässä syttynyt. Hiljaa hyvä tulee - tässäkin asiassa. Tässä kuvassa Hupi on sensijaan tehnyt pinkin matolöydön.

 Olen sanaton. Minulla on näin kaunis koira.

 Hupin nukkuma-asentoja.

Apilapellossa samaan malliin!
Hupi rakastaa piehtarointia. Kesällä se tekee sitä todella usein, ihan kesken remmimarssiakin. Nuuskaisee; "Ahh, vastaleikattu nurmi" ja hyppäisee selälleen. Onnellinen koira.

 Raparipana rapaisella pellolla. Nautiskellen. Joka hetkestä, joka roiskeesta. Tietenkin.

 Ja sitten taas sievästi tassut yhdessä, silmät kiinni.

 Rapa tekee hyvää hipiälle, tietää Hupi.

Hupi keikistelee joululelun kanssa. Aina yhtä iloinen, suloinen, kuvauksellinen Hupi!

Enää jäljellä vuodet 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015 ja 2016.

Ei kommentteja: