20.9.2014

Melko paljon mahtuu nähtävää neljään ja puoleen kilometriin.

Lenkillä 16.9. käpsyttelimme Vantaanjoen viertä tällä kertaa oikeaan. 
Ja nyt on hienoisia vaikeuksia kartoittaa näitä uusia reittejä, sillä my Loggerin Traxmeet-palvelussa on edelleen "kartoituskatko". Olisi kiva päästä näkemään satelliittikuvassa MISSÄ kävimme kääntymässä ja MITEN reitti olisi jatkunut. Olen nimittäin ÄLYTTÖMÄN huono katsomaan a) karttaa b) tietokoneen näytöltä vaikkapa Google mapsia jne. Esimerkiksi Jokiniementie ei näytä ollenkaan jatkuvan/menevän kävelemässämme kohdassa kuten kartta sen näyttää. Hämäävää. Traxmeet-palvelun satelliittikuvassa näkyisi selkeä VIIVA kuvaamassa käveltyä reittiä.

Tämä joenvarsireitti näyttäisi jatkuvan melko loogisena (?) alla olevan sänkipeltokuvan vierestä, mutta vedimme kuitenkin varmemmaksi vakuudeksi uun, koska reitistä olisi saattanut tulla liian rankka kuumana päivänä Pirrelle.

Lähdetäänpä siis kuvien kera tiistaiselle Kenzola-lenkille:

 Ei huono mittarilukema 16.9. kellon ollessa aamu10.

 Kaunista reitinvartta.

 Tikkurilan maalitehtaan edessä kelpaa syödä työeväät.

Joenvarren miljöötä.

 Ja uutta rakennetaan.

 Joenvartta päädytään ensimmäiseksi tänne, Jokiniementielle. Tässä kuvassa katse oikeaan.

 Ja tässä tienylityksen (ei suojatietä!) jälkeinen näkymä suoraan.

Jaapajaa. Joku voisi kertoa, että minkä kaupunginosan sähkölaitos se siellä möllöttää? Ihan inan on hulppea sänkipelto ympärillä. Jota Hupi tässä kuvassa mittailee.

Pieneksi hepulihetkeksi pääsivät Huima ja Bali hihnoissa huiskaisemaan ympyrän. Ensi kerralla kävelemme pidemmälle peltoa, niin uskallan päästää kokonaan irti. Tuossa viereisellä hiekkatiellä oli meinaan jonkin verran (koirallista) liikennettä.

Vedimme siis hiekkatiellä uun ja lähdimme kävelemään Tikkurilantietä kohti kotikontuja. Enpäs muuten tiennytkään, että KRP on täällä!

 Tikkurilantietä kotiinpäin.

Heureka aidan takaa.

Lenkkispeksit siis my Loggerin mittaamana 4.5 km. Jos olisimme jatkaneet vielä eteenpäin tuota hiekkatietä, veikkaan, että lenkkiin olisi tullut noin kilsa-puolitoista lisää.


Ei kommentteja: