13.9.2014

Lenkillä 11.9.2014

my Logger antoi tälle kauniille lenkille pituutta 3.8 km. 
Olisi ollut mukava kuvantaa lenkki ja käydä katsomassa satelliittikuvasta, miten sitä voisi jatkaa, mutta Traxmeet-palvelussa on nyt kuvantaminen ja paikantaminen rikki. Kaputt. Palaamme asiaan asian tiimoilta.
Lenkki menee kohti Siltamäkeä, viitta kertoo sinne olevan 4 km. 
Mutta jossain vaiheessa (eittämättä kohdassa ~ 2 km) lenkki muuttuu hieman epäilyttävän näköiseksi. Tarvitsisin välineistöä, kuten opasta tai kiikareita selvittämään miten reitti jatkuu. Näöllä metsästävistä whippeteistä ei ollut apua. Palaan aiheeseen aiheen tiimoilta, jahka selvitän lenkin jatkumisTIEN.

Kenzolan uusi käbiini alkaa saada muotonsa ja tavarat ovat melkolailla paikoillaan.
Palaan tähän aiheeseen omalla thriidillä. Lenkkeily on suorastaan luksusta ruuvien, ruuvinvääntimien, porakoneiden ja epämääräisten säläboksien keskellä ja vastapainoksi.

Jospa sitten niihin lenkkikuviin:

Tästä se lähtee. Matkaa ovelta tähän noin abaut hyvin pitkälti ehkä 75 metriä.

 Aamusumu ja oliko tämä nyt Tikkurilan korkein rakennus?

Fasaanien sielunelämä on jännää. Ensin ne kiekuvat niin että tienoo raikaa ja whippetit pomppivat mangusteina ja sitten ne möllöttävät hyvin kummissaan paikallaan. Että kuuliko kaikki? Jaahas, no hyvä sitten.

 Vantaanjoen idylliä.

Tässä se on Kenzolan uusi lähikauppa. Tänne on suorinta reittiä ~ 750 metriä ja sivutietä ehkä maks kilsa. Onpa hauskaa asioida pitkästä aikaa "lajitelma-kaupassa". Metwursti 2,90. Lajitelma. Jogurtti 0,40. Lajitelma.

Täällä me vedimme uun. Mikälienee tienoo? Varmaan jokin tikkurilalainen alakaupunginosa kuten Keski-Tikkurila?

 Aika kivan näköistä.

 Erään hulppean residenssin pihassa on hulppea suihkulähde ja pieni paatti "rannassa" ja paatin nimi on Hani. Helluista.

Tämä on varmasti viktoriaanisen ajan toiletti? Tai sitten ihan vain maakellari. Tai voihan tämä olla vaikka leikkimökki? Sähköpääkeskus? Lietelajittelimo?

 Tämä taasen on eittämättä kaunis lasikuisti.

Paljon lasitettuja parvekkeita ja touhukkaita ihmisiä syyskuisessa auringossa möyhimässä parveketyynyjä. Kyllä. Tuijotin estoitta ja suu oli apposen auki.

Pihlajanmarjat ovat melkoisen punaisia.

Päivän päätteeksi syyskuun lenkkidata oli 53.0 km. 11.7. se oli 61.4 ja 11.8. 43.2.

Ei kommentteja: