19.6.2009

Tuntemattomat?Olen joskus pohtinut, että olisi lysti olla ko. ohjelmassa rönttöisessä t-paidassa ja jo puhkikuluneissa maastohousuissa ja kilpailijan tehtävä olisi hakea "viiden vinttikoiran omistajaa". Mutta miten kummassa sitä jaksaisi seistä pienellä tasanteella ja olla nauramatta? Ennenkaikkea olla nauramatta? ;D


Olemme asuneet täällä nyt n. kuukauden ja kuulumme jo vakiobongattaviin. S-marketin edessä sattunutta;

Käpsyttelin koirineni kohti markettia ja luokseni pyöräili rouva vinhaa vauhtia; "Siinä te nyt olette! Risto sanoi, että täällä kävelee nainen viiden whippetin kanssa ja mä en uskonut sitä! Ja siinä te nyt olette! Voi kun ihania koiria.."

Lenkillä pari päivää sitten; kolme pientä poikaa pyöräilee siltarummun alla tehden temppujaan. Mennessämme ohi kirkas pojan ääni huutaa; "Hei tossa menee noi koirat jotka juoksi älytöntä vauhtia silloin kentällä, kato Jyri!"

Onko Sinut tunnistettu?

pic by Solar Films Inc.

1 kommentti:

Jaana ja pojat Iisalmesta kirjoitti...

Ehdottomasti katsoisin ko.jakson, ilmottaudu tuntemattomaksi :) Mekin ollaan aika kuuluisia, vakioihastelijat-ja päivittelijät. Toki osa luki sen lehtijutun ja siitä tunnistaa. Eräs mummo oli huolissaan että missä se minun kolmas hoikka koirani on? Minä vähän H.Moilasena mutta sitten sutkautin että ei se rouvahyvä ole vielä syntynytkään ;) Ja tutut lapset juoksee meidän perässä kun nää on nii ihanii, tosi ihanii :D Mukavaa juhannusta koko laumalle!