24.6.2009

Rakastumisia.


Tämä alkaa olla sitä aikaa vuodesta, kun toivoisin kaikkien juoksuaikaisten narttujen olevan umpinaisia ja hajuttomia. Eivätkö nyt vastuulliset narttukoirien omistajat voisi opettaa koiriaan asioimaan asunnon toiletissa? Onko sitä nyt pakko ulos mennä lirimään?

Tekniikka menee eteenpäin aimo harppauksin ja nörttifirmassa nauravat heleästi näytöllesi; "siis KAIKILLA on laajakuvanäytöt, eix sulla tosiaankaan ole"? -ja insinöörismiehet eivät saa kehitetyksi pientä valkoista pilleriä, joka veisi narttujen lumoavan ja poikakoirien päitä sekoittavan haisun mennessään??!!

Oheisessa kuvassa Luxiin palavasti rakastunut Lelu, joka saattoi jopa murista toisen koiran hiippaillessa lähimaastosssa; "tämä on MUN tyttöystävä, pysy poissa". Kuva on n. puolen vuoden takaa, nyt Lelu ei ole erityisemmin rakastunut Luxiin, mutta on muuten kovin levoton ja haluaisi ulkoilla kokoajan. Lelu myös sai 20.6. elämänsä ensimmäiset perättäiset (!) epilepsiakohtaukset, välissä oli vain n. 2 minuutin tauko. En voi välttyä ajatukselta, etteikö narttujen huumaavat tuoksut stressaisi sitä ja altistaisi kohtauksille. Eläinlääkärin pakeille olemme menossa asian tiimoilta heinäkuussa.

Viri sensijaan on täysin seonnut Hulaan. Ei tarvita kuin pieni ärsyke (esim. lenkillelähtö) ja kaveri heiluu Hulan selässä kuin heinämies, kita ammollansa ja sylki lentäen. Luxi taasen on menettänyt sydämensä Hupille. Nartun palossa rakastuvat toisiinsa, poloiset.

Kyllä hauis taas kasvaa, venyy ja paukkuu kun revin yli 80-kiloista laumaani perässäni; kaikilla alaleuat väpättää ja silmät pyörivät päässä makustellessa virtsan eri nyansseja....

Ei kommentteja: