4.1.2008

Uudenvuoden statistiikat


Nyt on laskettu yhteen kaikki viimevuoden koiranruokakuitit ja loppusummaksi saatu 610,49 eur. Kaikkea ei tuosta määrästä toki ole vielä syöty, eli Juku ja Hupi syönevät omia säkkejään n. helmikuun puolivälin paikkeille. Lisäksi ostin heti joulun jälkeen Franksin Breeder -säkkejä 2 kpl, (30 kg) ja ovat vielä avaamatta. Niitä en laskenut laskelmaan mukaan. Eri koiranruokamerkkejä/laatuja meillä syötiin seuraavasti: Juku -> Sportmix High Energy/M&M Active, Hupi -> Sportmix/M&M lammasriisi ja Lelu/Viri/Hula/Luxi -> Royal Dog/Brit/Sportmix/M&M kanariisi. Kuukausittaiseksi ruokamenoksi saatiin siten n. 50 euroa vastaava summa.

Laskinpa vielä kaikki saadut alennukset yhteen ja yhteissummaksi tuli 78,57! Kyllä tällä koiramäärällä siis tinkaaminen kannattaa ja kaikki edut käyttää hyväksi! Viimeisimpänä nyt tuo Franks Breeder, mihin tinkasin kahdelle säkille 5,80 euron alennuksen, 30 kiloa siis lähti hintaan 48 eur! Muutamasta eri liikkeestä on tullut haettua 100 euron hintaan 60 kiloa ruokaa ja tähän ruokamäärään olisi nyt mahdollisuus saada vielä tingittyä 4 euroa pois.

Vuoden 2007 Lenkkikalenterin yhteenlaskuviivan alle tuli 1113 km. Lisäystä vuoteen 2006 oli 37 km. Yli sadan km:n käveltiin viitenä kuukautena; huhti-, touko-, heinä-, elo- ja lokakuussa. Eniten kilometrejä kertyi lokakuussa: 112 km. Keskimäärin Team Kenzongos käpytteli menemään 93 km/kk.

Ei kommentteja: