22.12.2007

Rauhaisaa joulunaikaa... rikkimenneitä tavaroita.


Kuten tunnettua, kämppikseni ollessa matkoilla alkaa Hiilipolulla tavarat hajota. Merkillistä, mutta niin se vain on.

Vielä olisi viikko reissua jäljellä, toivottavasti kovin moni (!!) tavara ei enää hajoaisi.

Lista on toistaiseksi seuraavanlainen:

1) Ensimmäiseksi hajosi JUURI uusittu tietokonepöydän valaisin. Lamppu on erikoinen ja kalliskin, joten päätin odottaa kämppiksen kotiutumista. Varavalaisimen otin olohuoneen lattialampusta, valaisee kohtalaisesti vaikkei mikään spottivalo olekaan.

2) Seuraavaksi hajosi vesiletkun liitin. Pestessäni kämppikseni autoa ja roudatessani sähkökaapista vesiletkua se irtosi kelavaunusta. Koko johto oli irroitettava vaunusta ja liitettävä suoraan vesijohtoon. Letku on pitkä ja mutkainen, huuhteluvesi tuli liruttamalla ja kasteli auton lisäksi myös jalkineet ja housunlahkeet. Niinpäniin.

3) Eteisen peili putosi paikoiltaan. Ihme, että se hajosi vain hieman kulmasta. Sain sen kiinnitettyä takaisin paikoilleen.

4) Toisen digiboksin kaukosäädin lakkasi toimimasta. Sopivia pattereita ei tietenkään ole, täytynee muistaa ostaa uudet tilalle.

5) Eteisen portista irtosi pyörä. Sain sen ruuvattua takaisin paikoilleen, joskin pyörä tuli hieman liian ylös. Portti kuitenkin toimii, mikä on hyvä asia.

6) TV osoittaa myös hajoamisen merkkejä. Se ei aina mene päälle ja kun menee, niin oikeassa alakulmassa kuva on "liehuinen". Kuva asettuu jonkin ajan päästä, mutta kuinka kauan?

Näin meillä. Eipä tässä paljon uskalla kissaa sanoa ja on mentävä kieli keskellä suuta, ettei enempiä sattuisi.

Pirtsakkaa joulua kaikille blogiani plärääville ja kiitos kaikista ihanista joulukorteista, mitä olen saanut!!


Kuvassa (vielä ehjä) makuuhuoneen spottivalaisin ja Hupi sen loisteessa.

Ei kommentteja: