9.11.2007

Olihan taas tietokoneurakka!


Tietsikallani tapahtui kummia tässä päivänä eräänä. Skype pongautti oikealle alas ikkunan jos toisenkin, missä Mehmet ja joku Anita keskustelivat keskenään. Käsittämättömän weirdiä.

Surffailin netissä apua hakien ja kuin taivaan lahjana löytyi Markus, joka tuli hätiin! Skype tietenkin heti roskiin ja hämmentynyttä meiliä heille. Eipä he juuri muuta kuin pahoitelleet, mitään selitystä tilanteelle en saanut.


Avastin ajoin ensimmäisenä, sitten Ad-Awaren. Seuraavina olivat vuorossa F-Secure ja HouseCall; tämä mm. kahteen kertaan. Kökköä alkoi löytyä. Troubleshooter kävi myös konetta läpi, sekä TrojanHunter, tosin troijalaista ei ainakaan tuo ko. hepan mukaan nimetty ohjelma löytänyt. Sitten oli SpyBotin vuoro. Ensin oli 9 kökköä tai "ongelmaa", lopulta niitä oli 5, kun HouseCall oli jo osan korjannut. Vihoviimeisenä HijackThis ja Markuksen avulla poistettiin sieltäkin kasa nöyhtää. Urakka vei liki viikon, joka päivä pyöri koneella jotain ohjelmaa ongelmakohtia etsien.

Mitäkö koneellani lopulta oli? Markuksen analyysiä vielä odottelen. Lähinnä kai nöyhtää, kökköä ja kuprua.

Ai mitä Fitzille kuuluu? No eihän se pyöri. Viimeisimpänä pelintekijät ilmoittivat, että cache (vai mikä se nyt oli) pitää olla vähintään 1570 Mb kun mun koneen maksimi on 1024 Mb. Tämä aiheuttaa siis ongelmia MYÖS. Lisäksi pelissä ON jokin bugi, jota pelintekijät yrittävät korjata. Hätäapuna lähettivät sen mulle pelattavaksi "koneversiona", eli peli on ladattuna mun koneelle eikä IE:tä tai Firefoxia tarvita. Eilen sitten vihdoin, kaikkien tietokonevääntöjen jälkeen, pelasin sen nopsaan tasolta 1 tasolle 21 asti, mutta sinne jumahdin. Tasoa 27, minne jäin siis monta vkoa sitten, en ole päässyt pelaamaankaan miesmuistiin, em. ongelmista johtuen.


Tietokone -ja pelit, mukavia asioita, kunhan ne toimivat ja pyörivät!

Ei kommentteja: