24.11.2007

Level completed!


Eihän se olisi Kenzo, jollei tahkoisi pelejä päivittäin. Toki pidän välillä useiden päivien taukoja pelailussa enkä kärsi edes vieroitusoireista, mutta sitten kun alan pelata, saattaapi mennä tunti poikineen kuin siivillä..

Timo, knl Whiptails, vinkkasi minua Fitz-pelistä taannoin, *miettii* olisiko ollut elokuussa? Sattuneesta syystä en uskalla ;D klikata netistä linkkiä Wellgames.com -sivustolle, koska pelkään "selainongelmia". Meilasin ko. pelisivuston tekijöille ahkerasti erinäisten ongelmien ilmettyä, kuten siitä, että koneeni ei muistanut pelaamiani pisteitä tai edellispäivänä saavuttamaani leveliä. Flashissa on kuuleman ollut jotain ongelmia, kuten koneeni cashessakin. Ystävällisesti lähettivät minulle linkin mitä kautta olen voinut pelata peliä ongelmitta ilman, että minun on tarvinnut avata selainta lainkaan ja kas, nyt pelaamani pisteet/levelit ovat pysyneet muistissa.

Noo, jumitin sitten oikein olan takaa levelille 27, mitä tahkosin ennen ongelmia n . 5 vkoa ja nyt linkin kautta ehkäpä kolmisen viikkoa?

NYT vihdoin tänään level 27 meni läpi ja siitä oheinen todistusaineistokuva! Jiihaa!


Jatkan levelillä 30, sinne siis jumitin tänään.


Ihana (raivostuttava) peli!

Ei kommentteja: