15.5.2008

Uutismuruja!


Viime aikoina on pitänyt kiirusta Kenzolassa, kun on ollut puuhaa jos jonkinmoista. Ilmat eivät ole viime aikoina suosineet lenkkeilyä -ja aika onkin mennyt tiiviisti koneella enkunkielisiä viestejä Italiaan väsäten.

Asian tiimoilta jokatapauksessa suuri kiitos knl Belltowniin Viskarin Ninalle, olit SUPERapu!

Näytelmäkehässä kävimme pyörähtämässä viimeksi Turengissa, 10.5. Hupin ja Hulan kanssa. Kyseessä oli nyt ensimmäinen kerta, kun olin ilmoittanut pojat kilpailemaan toisiaan vastaan. (molemmat kun kilpailevat avoimessa luokassa) Tuloksena oli molemmille ERI mutta ei luokkasijoitusta. Kiitos Nillalle handlausavusta!
Samaisessa näyttelyssä Hupin poika Leevi nappasi vara-sertin ollen hienosti PU2! (uusi kuva Leevistä yllä).

Tässä poikien arvostelut (tuom. Helina Jürgens-Simberg, Viro);

Hula, Carry On Ramblin´Man: "Erittäin hyväntyyppinen. Hyvänkokoinen. Hyvä luusto. Erittäin puhdaslinjainen pää. Kaunis, pitkä kaula. Hyvä ylälinja. Haluaisin pidemmän rintakehän. Riittävät kulmaukset edessä, hyvät takana. Liikkuu hyvin."
ERI/-

Hupi, Twyborn Philadelphia: "Erinomainen tyyppi. Haluaisin siistimmän päänlinjan. Kaunis kaula, hyvä ylälinja. Hyvät kulmaukset. Liikkuu vapaasti."
ERI/-

Maanantaina, 12.5. piipahdimme poikain kanssa Tuomarinkartanolla (ja jälleen menee kiitoksia Viskarin Ninalle!!!) ottamassa pari uusintamittaa sekä yhden ensimmäisen mitan. Lelu on mitattu aiemmin kahdesti; 50,2 ja 50,7 -senttiseksi ja nyt mitta osoitti 10-vuotiaalle teräsvaarille 50,4 cm.

Viri on mitattu kertaalleen 55,1 -senttiseksi ja nyt mitta oli hänen kohdallaan 54,8, joten 3 milliä muuttui tulos kauniimmaksi, jos näin voidaan sanoa.

Kovin mairitteleva ei ollut sensijaan Luxin mittaustulos, 55,5 cm. Elämme toivossa, että myös Luxin mitta kaunistuisi hieman ajanoloon. Se jää nähtäväksi.

Penturintamalla on siis jänskät ajat. Niin knl Dominijassa kuin knl Gaselle´s :issakin kun varttuu ja kasvaa Hulan lapsosia "kohisten"! :) Kurkkaapa 1geeheni, siellä uusimpia seisotuskuvia päivittyy viikottain!

Boxing Helena´s:iin kuuluu taas hyvää; Hupin tytär Lima oli ollut näytillä Belgian Erikoisnäyttelyssä 11.5. ja voittanut hienosti luokkansa! Bartin muistin mukaan ;D Limalla on nyt 2 Belgian, 3 Slovenian, 1 Saksan, 1 Luxemburgin ja 1 Ranskan sertti, keep up the good work Bart & Lima!!


Seuraava koitos Kenzolassa onkin Turun maastokisa nyt sunnuntaina 18.5. mistä koitan kirjoittaa hetimiten kisaraporttia!

Siispä kuulumisiin,

Anita

Ei kommentteja: