26.10.2014

Hyvää Syntymäpäivää Hupi - Happy Birthday Hupi!

Kenzolan "lokapojista" kolmas, eli Hupi, vietti tänään kymppipäiväänsä.
Luxihan täytti 5.10. 8, sitten Viri 17.10. 11 ja tänään Hupilla tuli kymmenen ikävuotta täyteen. Syntymäpäivien täyteinen lokakuu, siis. Oma äitini juhlii tiistaina omia synttäreitään - runsaasti lämpimiä onnitteluja 76-vuotiaalle!

Mutta mikä olisikaan ollut sopivampi tapa juhlia, kuin lähteä lenkille! Kenzolan pojille lenkkeily on lupsakkaa ajankulua tuoksujen, luonnonmaisemien, ihmisten, lintujen, oravien jne. parissa. Synttärilenkillä meinasi kuitenkin hieman kärkipää karata pariin otteeseen, mutta onneksi minulla on hyvät keuhkot ja sain huudettua heidät paikoilleen meitä odottamaan. Kuinkahan paljon olisimme jääneet, jos minulla olisi ollut kaikki 5 koiraa mukana? LOL vaan. Vähän väliä joku pojistani syö ruohoa, imee virtsaa vaahteranlehdeltä, kakkaa tiristää, pissaa sihistää, katsoo maahan, katsoo naapurin tontille, katsoo taivaalle, tuijottaa oravaa, ankkaa, minkkiä, opossumia. Katsoinkin hieman kateellisena, kun se kärkipää käveli ihan ÄLYTTÖMÄN pitkiä suoria ja taipaleita niin, että kukaan heidän koiristaan ei syönyt ruohoa, imenyt vaahteranlehtiä, kakkaa tiristänyt, pissaa sihistänyt. Lukekaapa täältä blogista vanha juttu otsikolla Voimakävely, niin aukeaa hieman enemmän mitä ajan takaa. Kai minä sitten olen opettanut poikani näin? Mutta tosissaan niin - kuten Kissi sen sanoo, tuntuu välillä kävellessäni kuin käsissä olisi 20-kiloiset puntit. Joita sitten kiskon kolmen metrin välein sieltä rotvallista, ruohoa syömästä ja opossumia narskuttamasta.
Hupin kymppi oli kuin olikin kymppi, + 400 metriä päälle: my Logger nakutti 10,4 kilometriä. Reipasta menoa, siis - ainakin kilometrien osalta!

The One And Only Hupi, Ch Twyborn Philadelphia celebrated his 10th birthday today.
He spent his birthday with me, Huima (his son) and Bali (Hupi's brother's grandson) by walking 2,5 hours and 10,4 kilometers. Some of Hupi's children, grandchildren and his friends became and joined us - the more the merrier!

Kiitos mukanamme lenkkeilleille mukavasta seurasta ja Hupin syntymäpäivän jakamisesta Hupille mieluisan harrastuksen parissa. Hupi sai myös ihania lahjoja. Kun rapistelin niitä kotona laittaakseni ne koirien herkkukaappiin, minulla tuli vähän vettä silmiin. Oli niin liikkistä, kun lapset olivat ostaneet isille kaikkia hienoja herkkuja. 

Hupi has been a fantastic companion. He is so sweet, kind, always gentle and playful - and the years do not "show" from him!
He has sired 15 litters, 10 of them in Finland, 5 of them abroad. (Italy, Lithuania, Australia & Estonia) I am truly privileged to own a dog like Hupi is. His name has been omen. Hupi means "fun". That is what life contains with Hupi. Every day.

Hupin korttikimara lähti kuinkas ollakaan lapasesta. Tässä parhaat:






tämän originaalikuvan on ottanut Heli Poikonen


Hupi sai Frodolta (Sopisco Elämänilo) kortin - like father like son.

Tässä me ollaan - päivän lenkkijengi! Vasemmalta Senja Laakko ja "Papu", Miyessa Arizonaboy, Piu Kaiponen ja Cilla, C'mere Malibu ja saluki Enya, Meri Pakarinen ja Marcus, Arja Akkanen ja Sonia, Softouch Ebony Eyes, Anita & Bali, Huima ja synttärisankari Hupi, Liisa Toivanen ja Hali, C'mere Manhattan, Ville Junttila ja Luumu, Terhi Paavola ja Ubi, Besties Upper Class ja Pippe Ahlström kera Nipsun ja Eddien.
Ja kuten huomaatte "otsikosta" tämä jengi on täynnä klassikoita!
kuva Harri Nurmela

Hupin synttärilahjat. :) Niin helluista.

Kiitos teille kaikille ihanasta aamupäivästä!

Ja vielä kerran ihanaa synttäripäivää ihana Hupi,

toivoo Anita, Viri, Huima, Luxi ja Bali!


1 kommentti:

carelca kirjoitti...

Sydämelliset onnittelut myös Hupille, rakkaalle hauvalleni joka yhtäkkiä täytti vuosia!