6.10.2014

Lenkillä 3.10.2014

En tiedä koska toivun tästä uudesta, minua kohdanneesta nimitraumasta. 
On ollut kyllin hankalaa sopeutua puhumaan Kolmostiestä, Hämeenlinnanväylästä ja Tamperetiestä - enkä edes tiedä, mikä näistä on oikein vai ovatko ne kaikki? Kun ihmiset sitten kuulivat Kenzolan muuttavan tänne; niin muutamat ihastelivat: "Oih, siinä on se Vantaanjoki ihan vieressä, sen viertä on mukava tepastaa" - luulin lähtökohtaisesti Vantaanjoen ja Keravanjoen olevan sama asia. Korvani tallensi Vantaanjoen kuitenkin ensimmäisenä ja eilen jouduin syöttämään päähäni uutta dataa asian oikean laidan paljastuessa; kyse on siis KERAVANjoesta, ei Vantaanjoesta.

Minulla on uudelleenohjelmointi kesken. Jos siis huomaatte minun puhuvan Vantaanjoesta; korjatkaa. Asun Keravanjoen vieressä.

Ja nyt lenkille:

Koirieni mielestä asuinpaikan valinta meni nappiin. Oravat iloittelevat päivät pääksytysten AIVAN oven edessä. Tarkkailu alkaakin heti.

Ovemme edessä ei ole vain kaunis viheralue tai kauniita puita, vaan oravien TEMMELLYSKENTTÄ!

 Kylänraittia. Tämän sillan alla menee muuten KERAVANjoki.

 Koivulla on vaahteranlehdet??

 Hyvin lähellä lenkkipolkua virtaa KERAVANjoki.

 Sorsat päiväkävelyllä.

 Kyyhkyillä on tuumaustauko.

 KERAVANjoki virtaa puiden kauniisti reunustaessa.

 Ruusu ja ruusunmarjat.

 Syksy! Kuva on Heurekan edestä.

Kuin myös tämä kuva. Heurekan edustalla on (istumiseen hyvin soveltuva) kivinäyttely. Monenmoista kivenjärkälettä ja plaatua ympäri Suomen.

Heurekan edessä on myös whippeturheiluun soveltuva isohko nurmialue. Tässä sitä on Antin vinkistä (kiitos, hehheh!!) juoksutettu Kenzolan teiniosastoa jo useasti.

Jiihaa! Tämä ei vastaa kooltaan ihan Hakunilan urheilupuiston MASSIIVISTA jalkapallokenttää, mutta riittää muutamaan whippetkiekkaan oikein hyvin.

 Kuten kuvasta näkyy - hauskaa on! Kuvassa myös Lidlin piilomainontaa.

Nyt on punaista ja marjaisaa!

Päivän kokonaislenkkisaldoksi my Logger mittasi 4,2 km. Syyskuussa kävelimme uusissa KERAVANjoenvierusmaisemissa 148,4 km. Mitä olen koirieni kanssa jutellut, niin ovat tykänneet. Maisemat ovat luonnonläheiset ja monipuoliset.

Ei kommentteja: