30.1.2010

Hupi sydänultrassa - Hupi´s heart ultrasounded


"Mitä seuraavaksi" kysyi eläinlääkäri tutkimuksen jälkeen, ja hymyili leveästi. Taisi ihan naurahtaakin. Nyt on Hupilta nimittäin tutkittu lonkat, kyynärät, kintereet, selkä, silmät, haplot -ja tuoreimpana tutkimustuloksena sydänultra. Mitähän tosiaan seuraavaksi?

Sanoin tulleeni paikalle "Ehkä" -lähetteellä ja sitäkin ell hymyilemään. Eläinlääkäriasema Käpälämäessä ja Tanja Hakkaraisella ei ollut käytössään doppleria, "vain" sydänultra, mutta hän sanoi ennen tutkimusta, että jos "jotain sensuuntaista ilmenee, ohjaan Hupin ilmanmuuta vielä doppleriin".

Doppleria ei tarvita, sillä tässä Tanja Hakkaraisen lausunto kokonaisuudessaan: "Hupi tuli vastaanotolle sydäntutkimukseen. Hupin sydämessä ei kuuntelussa kuulunut sivuääntä. Ultraäänitutkimuksessa ei todettu merkkejä läppävioista tai aortan ahtaumasta."

Vähän "paha mieli" tuli, kun ell:n mielestä ultraan olisi pitänyt tuoda Lelu, eikä Hupia. Lelulla kun sydänvika on..

Mutta onpahan nyt Hupi sitten sydämenkin osalta terveeksi tutkittu ja spekulaatiot voi siltäosin unohtaa.

Hupi´s heart was ultrasounded today and result is: healthy.

Kuvassa yllä näyttäisi vähän siltä, että "sitä kepillä päähän, joka seuraavaa tutkimusta ehdottelee"....

7 kommenttia:

Johanna Gustafsson kirjoitti...

Entäs polvet?? ;-D

Anita kirjoitti...

Hehhee, Johanna! ;D Hupilta on kyllä myös polvet tsekattu, unohdin ne tuosta listasta.
Mutta miten olisi jokin ohutneulanäyte pernasta tmv? ;DDD

Jutta Parkkonen kirjoitti...

Hei pitäähän ne pissa ja kakka näytteetkin analysoida ja tutkia, ties vaikka löytyis joku vielä tunnistamaton eliölaji ja vielä perinnöllinen sellainen!;-)

Anita kirjoitti...

Hyvä ehdotus, Jutta! Kyllä Hupin kakka olisi ehdottomasti saatava "mikroskoopattavaksi" ja geenitieteilijät voisivat olla ihmeissään, kun kakassa on muidenkin koirien geenejä, kuin Hupin! ;D Ja virtsasta ilmenisi varmasti se tosiasia, että Hupi periyttää KYYKKYpissaajia! ;D

Irkku kirjoitti...

Unohdithan sä mainita senkin, että siemenetkin on syynätty!

SuviR kirjoitti...

^^ Hupin poika ainakin on kyykkääjä :) Intollakin tutkittiin silmät ja polvet lauantaina. Terve on niiden osalta. Vielä pitäisi rokotuksen yhteyteen yrittää änkeä sydän kuuntelu, ehkä joskus myöhemmin sitten vielä ihan ultrauskin.

Anita kirjoitti...

Todentotta, Irkku, siemenetKIN puuttuivat tuosta listasta, mutta ovat kyllä kotisivuilla Hupin tiedoissa "terveiksi" todettu nekin. ;D
Suville & Intolle paljon terkkuja ja onnituksia hienoista tuloksista! :)