25.4.2020

Sukellus Fysiolinen magnesium-tuotesarjaan!

Ikää tulee ja huitominen senkun lisääntyy. Mahtaako iän puolesta paniikkimieliala olla vallalla, kun viuhtoa pitää, vaikka väkisin!
Viuhtomisessa oli ehkä enemmän tuloshakuisuutta viimevuonna, kun Maui kilpaili sekä maastoissa että radalla. Paine siitä, että jaksan lyllertää Mauin maalista piti minua säännöllisesti taloyhtiön juoksumatollakin. Nyt on pumppiin pitänyt hakea vääntöä vaikka väkisin, kun korona jyllää ja ainoa harrastusmuoto koirien kanssa on kävely ja satunnaiset metsäilyt ja frisbeen nakkelut.

Lenkkeilyn lomaan tosin löytyi kelpo kotijumppa Päiväkummun Lylleröjumpan koronainnovaation myötä; Jarmo & Heli vetävät keskiviikkoisin innostavan ja hiostavan nettijumpan! En äkkiä olisi taas uskonut, että ihan kotioloissa, yläkerran aulassa, saa aikaan kelvon kotipumpin! Pisteet tälle ja koitetaan pysyä mukana! 

Tammi-, helmi-, maalis- ja huhtikuussa on punnerrettu portaita 16 x, uitu 6 x, jumpattu 7 x ja juoksumatolla ähelletty vaivaiset 5 x. Jossain välissä toki sairastettiin flunssaakin, ja maaliskuussa voimia ja aikaa vei myös äitini asunnon tyhjennys.

Kaiken ihanuuden, keulinnan ja kehumisen keskellä ihanat UK-poikani vetävät vimmatusti. Ostettu on kuonopantaa ja karvakainaloista vedonestovaljasta, Canny-collar toimii Samuilla, karvakainalo Mauilla. Mutta liekö veto yltynyt jossain vaiheessa niin voimalliseksi, että kädetkin kipeytyivät. Yksi kerrallaan. Kyynärvarren lihakset jumittivat, ja kipu tuntui pahimmillaan olkapäähän asti. Nämä UK-pojathan ovat myös kovia metsästäjiä kumpainenkin. Oravat, pulut ja mustarastaat - kaikki käy. Vetoa, kiskontaa ja nelisormimangusteilua.

Muistattehan vielä reisirevähdykseni?
Ei se mitään, minä muistutan. 8.9.2019 SE tapahtui. Juoksin Samuin kanssa kehässä ja SKVIIK RÄTS ja PAM takareisi revähti eikä mikään ole sen jälkeen ollut enää ennallaan. Jos olisin ollut viisas ja tilanteen tasalla - mitä en taida koskaan olla - olisin kotona maannut pakastehernepussien päällä ja käynyt viikolla fyssarin pakeilla saamassa kunnon venytysohjeet - mutta koska olen tasainen tampio, jälkiviisasteluun taipuvainen, tyydyin osaani ja kuvittelin, että kyllä se siitä. Nojoo, pahin kipu asettui parissa viikossa, luulin jopa revähdyksen parantuneen mutta näin tähtiä jälleen 21.9.2019 Ylöjärvellä. Vielä Messukeskuksessakin joulukuussa onnahtelin... Tyhmästä päästähän kärsii koko ruumis, jollette tienneet.

Minulla oli sittemmin ilo vastaanottaa MAHTAVA linimenttilähetys Fysiolinelta. 

En olisi ihan heti uskonut, että Ice Power ROLL voi tehdä NIIN hyvää. 
Sitä sipaisin takareiteen aina ennen nukkumaanmenoa. Euforiahan siitä seurasi, vaikka vammautumisesta alkoi olla jo kauan ja revähtänyt reisilihas on kaukana läskin alla - niin silti. Mainio tuote. Nimenomaan tuo rollaus, tuotteen helppokäyttöisyys ja se, että se oikeasti lievitti sitä pahinta oloa, jota kesti viikkotolkulla vielä tämänkin vuoden puolella. Kiristystä, puristusta, kipua. Jollet siis saa reisilihastasi irti ja laitettua sitä pakkaseen, helpota oloasi Ice Power-voiteella.


Mitä tulee venyneisiin käsivarsiini ja kyynärvarren lihaskipuihin, niin Fysiolinen tuotesarja auttoi tässäkin. 
Erityisesti HOTTIA sen olla piti ja magnesium-sarjan HOT Magnesium In voide lievitti ja loivensi lihasten jäykkyydestä johtuvaa kipua.


Nämä kaksi tuotetta olivat ihan taivaan lahjoja. Ice Power rolli ja HOT Magnesium.

En koskaan mainosta ja suosittele sellaista tuotetta, joka ei osu ja uppoa. Näistä on helppo sanoa, että auttoivat. Reisi on hiljalleen asettunut, kehäjuoksua ei tosin olla päästy kokeilemaan sitten Tallinna INTin helmikuussa. Lenkkeily sensijaan vain lisääntyy ja alkuvuodesta olemme tepastaneet jo 771 km. Jos tahti jatkuu samana, niin 2300 km menee rikki vuoden päättyessä. Pitkä vuosi on kuitenkin edessä, joten eipäs hötkyillä.
KyynärvarsIEN jomotukset saatiin hyvin ja helposti HOT-voiteella kuriin, joten ko. tuotteelle lämmin suositusääni täältä.

Fysiolinen tuotteita pääset tutkimaan vaikkapa tästä linkistä: KLIK.

Ei kommentteja: