23.12.2008

Vinkkejä otetaan vastaan! ;)


Odottelin aikani, että blogini "asettuisi", vaan eipä tuo näytä sitä tekevän. Vaikka kuinka surffaan asetuksissa ja ulkoasussa, en saa palautettua mm. AdSensen mainoslaatikkoa.. Poistin blogini lukijat, josko ne olisivat vieneet tilaa mainokselta? En saa myöskään ainakaan omalla koneellani näkymään blogilistani "logoja" blogien eteen?

Eräs blogini lukijoista kirjoitti spostissa, että hänen koneellaan blogini vasemmassa freimissä näkyy vain jotain "laatikoita"?? (siis tyhjiä sellaisia).

No, ehkäpä voin koittaa poistaa niin lukijat, blogiluettelon kuin AdSensen minulla asetuksissa näkyvän mainoksen ja "vain" yrittää palauttaa ne tekemällä kaiken uusiksi?

Mutta jos Sinulla olisi antaa minulle hyvä vinkki näin joulun alla, millä saan blogini näkymään haluamallani tavalla ja ns. normaalisti, ota kernaasti yhteyttä! :)

Bloggailemisiin!


1 kommentti:

Marita kirjoitti...

Samantyyppisiä ongelmia mullakin, oma blogilista katoaa tai herkeää toimimattomaksi aika ajoin. Ja aika useinkin. Saan ne taas pelaamaan kun käyn kyseisen gadgetin asetuksissa, en tee asetuksille mitään mutta tallennan perään. Jonka jälkeen taas toimii. Outoa... Vastaavasti jos käyn ongelman ilmetessä katsomassa muiden blogilistoja ym. (jos kyseessä olisi yleisempikin vika) niin muilla ne näkyy kuten pitääkin, sullakin. Edelleen outoa :D