24.3.2014

Syntymän ihmeitä!

Kaiken näköistä pientä ja kivaa on vaihteeksi sattunut - tai syntynyt. 
Pari kuukautta sitten visiteerasi kaunis ja kurvikas Hulantyttö-Pilvi, Tuiskuniityn Escada, Hupin luona.
Tämä onkin mielenkiintoinen yhdistelmä. Mielenkiintoinen, tuhahtaa nyt joku, mutta tuhahduksia maailmaan mahtuu. Sillä Hulan tyttäriä on heiluteltu Hupin nenän edessä aiemminkin. Jopa siinä määrin, että asiasta tuli minulle sitä tärkeämpi mitä enemmän Hulan tyttäriä Hupin nenän edessä heiluteltiin ja ehdoteltiin. Ehdittiinpä yhtä Hupinkin tytärtä heilutella Hulan nenän edessä, mutta kaikki nämä comboyritykset kaatuivat. Milloin mihinkin.
Hei sun heiluvillesi - Pilvi synnytti Hassu-pojan 18.3.2014 - tervetuloa maailmaan! 
Pilven masu oli pieni alusta asti, mutta silti ehdittiin kahta tai peräti kolmea pentua toivoa. Yksi syntyi, ja sitäkin kauniimpi. Mustapigmenttinen, brindle hurmuripoika.
Jos olet kiinnostunut Hassu-pojasta, ota yhteys knl Tuiskuniittyyn.


Joulun aikoihin - ja miksei muinakin aikoina - on K-markettien ja kukkakauppojen hyllyillä joulukaktuksia. Tiedättekö, niitä, joissa on myytäessä miljoona nuppua ja kasvit on tuupattuna minimaaliseen muoviruukkuun. Sitten ne kukkivat ja lentävät yleensä roskikseen, kun multa on aina kuivaa, kasvit kaatuilevat ja sitä rataa. Tällä kertaa hellyin ja säästin yhden kaktuksen ja kas, se tuuppasi yhden kukan jo aikaa sitten ja nyt siinä on 7 pentua - eikun nuppua!


Syntymän ihmeitä kerrakseen!

Kyllä luonto on ihmeellinen. Ja kaunis.

Ei kommentteja: