24.7.2021

Narvassa vihdoin!


Vihdoin viimein pääsimme matkaan. Narvan näytelmäilmot oli maksettu ja pistetty sisään vasta 1,5 vuotta sitten...

Siinä oli Samuli ehtinyt tulla Viron valioksi välissä ja saalistaa Cacibejakin riittävästi, mutta hotelli Inger oli aikoinaan vaatinut (!) hotellimaksut etukäteen ja niitä oli yritetty suomeksi/englanniksi/viroksi/venäjäksi saada edes osittain takaisin, mutta ei. Ei vaan lähtenyt. Hotelli jäi roikkumaan, laiva peruttiin välillä ja varattiin uudelleen, näyttelyilmot menivät talvelta keväälle, keväältä kesälle, kesältä syksyyn...

Lähdettävä oli, kun vihdoin tuli vihreää valoa. 
Lunastamaan maksetut ilmot ja hotellit ja hakemaan jotain glooriaa tähän kaiken ankeuden keskelle. Kolmas, neljäs, viides ja kuudes Covid-aalto kuritti ja kurittaa suomalaisia ja koko maailmaa ja ole siinä sitten. 

Laivalla pojat ottivat juuri niin rennosti, kuin olin ajatellutkin. Meri-ilmaa nuuskittiin ja kovalla laivakannella pötköteltiin reporankoina. Piipahdimme jollain kannella ja henkilökunnan kanssa kävi juuri niin kuin Samuin kanssa voi odottaakin:

Samui on Samui vaikka voissa paistaisi. Sanopa sille "moi" niin Samppalinna halaa oitis! Tätä laivan henkilökuntaan kuuluvaa nauratti suuresti koirieni lempinimet "Samppa ja Maukka vaan" - Minä nauran noita nimiä kyllä vielä illallakin!

Hotel Inger. Huonekuvat on aika kaukana todellisuudesta. Ei ilmastointia, ikkunat suoraan discon päällä. Onneksi perjantaina asiakkaita ei ilmeisesti juuri ollut ja DJ lähetettiin kotiin (?). Ainoastaan yksi seurue jäi riekkumaan varjon alle, kadulle, ja hiljaisuus laskeutui noin yhden-kahden aikaan yöllä. Lauantaina disco ei ollut auki, mutta sunnuntaiaamuun herättiin koirien haukunnan ja ulvonnan myötä. (aamiainen alkoi). Muuten ihan siisti hotelli ja hyvä sijainti. Mitä nyt 250 koiraa majoittunut samaan paikkaan....

Olemme lauantaiaamuna Venäjän rajatarkastusaseman läheisyydessä. Matkaa hotellilta vaivaiset muutama sata metriä. Miten hienot puunjuuri-istutukset aukiolla olivatkaan!

Toisaalta on kuivaa kuin savannilla...

ja toisaalta istutukset ovat runsaita ja reheviä!

Ja niissä on käytetty luovuutta! Ihan äkkiä en muista, että olisin tällaista kukkasuoraa nähnyt keskellä kuivuutta ja kaivetun nurmikon keskelle!

Tämä se on taas Sämpylä. Hei moikka, kuka sä olet. Miksi olet jähmettynyt?



Tässä hieman tuokiokuvia Narvasta. 

Samui ja Maui Narvassa. Enkkupojat.

Pojat tuumailevat Narvan aamussa. 
Tuli tepastettua kumpanakin näytelmäaamuna ihan reippaat aamulenkit ja pojat olivat tietysti heti valmiina ja innokkaina nuuskuttamaan Narvan kuivuneita nurmia ja katselemaan maisemia.

Itse näytelmätulokset sujuivat nekin varsin mukavasti:
lauantaina 17.7.2021 Samui oli VSP kera Cacibin, Maui ERI/2 SA. ROP oli Brookway Attitude On Carpet
tuomari Dina Korna, EE
kuva: Jaana Reinek

sunnuntaina Samui oli jälleen VSP kera Cacibin, Maui PU4 ja SERT(!!). ROP oli Born To Charm Suzett 
tuomari Kimmo Mustonen, FI
kuva: Marjo Rantanen

Mukava, vaivaton reissu kera mukavien tulosten. Hellettä piisasi Narvassakin, mutta onneksi lauantaina tuuli leppoisasti ja sunnuntaina paluumatkalla oli jopa rankkasadetta!!
 
Iso kiitos Heidille, joka huolehti Huimasta, Balista ja kaikista kukistakin (!) ollessamme reissussa ja tietysti kiitos myös kämppis ja Toyota Avensis, että päästiin ylipäätään reissuun! Ilman autoa (ja kuskia) on paha lähteä mihinkään. Koiranhoitajasta puhumattakaan.

Taas monta kokemusta rikkaampana ja tuloksethan olivat enemmän kuin mairittelevia! <3


Ei kommentteja: